Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Matforgiftet!”
Anmeldelse av Restaurant Portofino II

Restaurant Portofino II
Vurdert som nr. 2 av 13 Restauranter i Amadores
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. januar 2019

Både kona og jeg ble matforgiftet etter å ha spist middag på denne restauranten den 28.12.18. Ettersom vi begge var sengeliggende dagen etter, måtte vi sende avgårde ungdommene våre til restauranten for å melde ifra om matforgiftningen. Restauranten virket da helt uinteressert i denne tilbakemeldingen og svarte kun kort "very strange" tilbake. Dette restaurantbesøket ødela for mye av juleferien vår. Det er ille at noe sånt kan skje, men helt utilgivelig at de heller ikke var villig til å ta ansvar i etterkant.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 9ce
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (305)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 305 anmeldelser

Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Vi spiser her hver gang vi er på gran Canaria. Vi feiret nyttårsaften hos dem denne gang, det var god stemming,god mat og det lille ekstra!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Charlotte R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Etter flere timer i sola på Playa Amadores gikk vi, 5 personer, til Restaurant Portofino for å spise lunsj. Det var masse gjester, men betjeningen ordnet med bort til oss i en fart. Maten var ordinær i forhold til alle de andre restaurantene på stedet. Ikke noen favorittplass for oss.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GlassMann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Kjempe god mat men forferdelig service av en servitør som var høyrøstet og var mer opptatt av et bord. Kommer ikke igjen. Dato 24september 2018

Dato for besøk: september 2018
Takk, Kristin L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. april 2018 via mobile enheter

Har besøkt denne flere ganger. Denne gangen spiste vi biff og grillspidd,smakte godt. Flinke servitører som ikke er masete.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, bentejnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Portofino II, så også på

 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Restaurant Portofino II? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.