Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste på Amadores”
Anmeldelse av Ristorante Pizzeria Max

Ristorante Pizzeria Max
Vurdert som nr. 1 av 12 Restauranter i Amadores
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering, Reservasjoner, Gatekjøkken
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Max har pensjonert seg, sønnen har tatt over, maten er den samme, veldig god. Absolutt vært et besøk. Har prøvd andre steder på Amadores, men det blir ikke det samme.

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, EllyfromNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (238)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 238 anmeldelser

Anmeldt 27. november 2019

Jeg hentet 2 pizzaer takeaway.. God italiensk smak, og mens jeg ventet tok jeg en deilig cappucino. Anbefales!

Dato for besøk: november 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 715rachelr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Er du glad i Italiensk mat, ta en tur hit når du er på Amadores strands. Maten er kjempegod, servitører er oppmerksomme og hyggelige. Så har vi Max da sjefen sjøl, sier ikke mer:MAX er topp

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, kareidarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Super hyggelig betjening. Oppmerksom på oss som gjester. Kunne få alle pastaretter glutenfrie, noe som passet meg utmerket, da jeg har cøliaki. Betjeningen var attpåtil utrolig gode i norsk :) En herlig strandrestaurant å spise lunsj.

Dato for besøk: februar 2018
2  Takk, HanneHolm05
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Giorgio E Rita R, Director de Relaciones Públicas på Ristorante Pizzeria Max, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018
Google-oversetting

Thank You very much!
See You soon! Max & Family

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2017 via mobile enheter

Vårt faste spisested på våre besøk til Amadores. Sausene er de ekspert på. Har alltid fått fantastisk mat, drikke og service.

Dato for besøk: desember 2017
2  Takk, 67trixi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ristorante Pizzeria Max, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Ristorante Pizzeria Max? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.