Solen kommer ikke til hotellet og bassenget før ca klokken 11.00 på formiddagen. 95% av balkongene på hotellet har ikke sol iløpet av hele dagen pga vinklingen på byggene.
Rundt bassenget var det grønt kunstgress som var behagelig å gå på og som ga en følelse av at det var rent. Bassenget får tommel opp for å være oppvarmet til 27 grader.
Hadde all inclusive den første uken hvor juleaften også havnet, maten vi fikk var helt ok. Men! Maten på juleaften og drikke på denne dagen var ikke inkludert. Når vi skulle begynne på uke nr 2, uten all inclusive å skulle bestille mat i bassengbaren med pengene som vi hadde i hånden, var de ansatte uhøflige å tok hendene våre å klippte av all inclusive båndet som om vi hadde glemt å ta av. Vi fikk heller ikke bestille mat da de sa de ikke hadde. 10 minutter senere kom maten på løpende bånd til andre som bestillte...Virkelig ikke verdt pengene. Ble anbefalt dette hotellet for vår jul og nyttårsfeiring. Ble møtt av en resepsjon som var nydelig, men dette var også alt. Rommet hadde forøvrig helt grei størrelse,forferdelig sofa som du mer lå enn satt i, kloakklukt på badet og av vannet i kranen. Et toalett som helt av seg selv kunne begynne å boble så mye i vannet at det skvulpet på gulvet. Sengene var grusomt harde og putene kunne likeså greit vært et flatbrød.
Hadde all inclusive den første uken hvor juleaften også havnet, maten vi fikk var helt ok. Men! Maten på juleaften og drikke på denne dagen var ikke inkludert. Når vi skulle begynne på uke nr 2, uten all inclusive å skulle bestille mat i bassengbaren med pengene som vi hadde i hånden, var de ansatte uhøflige å tok hendene våre å klippte av all inclusive båndet som om vi hadde glemt å ta av. Vi fikk heller ikke bestille mat da de sa de ikke hadde. 10 minutter senere kom maten på løpende bånd til andre som bestillte mat etter vi var å spurte.
Neste dag skulle vi bestille lunsj i bassengbaren, og iløpet av de 12 dagene vi hadde oppholdt oss på hotellet hadde vi sett de ansatte servere mat til solsengene, noe vi også ønsket å bestille. Bestillte lunsj å da vi hadde ventet 40 min å enda ikke fått mat gikk vi å spurte hvor den ble av. Da sto den bak bardisken og var blitt kald for lenge siden. Ønsket ny mat eller pengene tilbake, men det eneste de kunne tilby var å varme den i mikrobølgeovn. De hadde mye å gjøre å kunne ikke servere oss på solsengene. Dette burde de i det minste gitt oss beskjed om.
Håndduker til solsenger må du betale et depositum på + 1 euro per dag.
Tv må du betale for å få fjernkontroll.
Aircondition koster fra 25 euro pr uke. Hårføner må også leies. Når man betaler så nye som en gjør for et oppholdt på dette hotellet bør disse tingene være en selvfølge.
Vi drar ikke tilbake.Mer
Vis mindre