Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 390)
Filtrer anmeldelser
1 390 resultater
Vurdering fra reisende
607
476
173
81
53
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
607
476
173
81
53
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 1 390 anmeldelser
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Mirador er ett 3-stjernes hotell. Disse stjernerne fortjener de. 3.5 stjerner har vært på sin plass.

Vi hadde en 3-roms leilighet i blokk C.
Dette er den bakerste blokka inn mot fjellveggen.
Blokk B er nederst og nærmest veien/ amadorestranda. A blokka ligger ved bassenget.

Rommet hadde to store soverom og leiligheten var veldig bra! Store terasser med billige møbler.
Solen treffer ikke bassenget før 10:50 og leilighetenene i C blokka før ca kl 16.

* Vaskingen var helt grei.
* Badet var ok. Litt kloakklukt.
* Sengene er av typen hard!
* Aircon finnes på leilighetene men koster ekstra i ganske store summer.
* Du må leie handduker til solsengene. Dyrt!
* Frokosten er bra.
* Bassenget er bra og har egen badevakt.
* Kunstgress rundt bassenget
* Bassengaktiviteter for barn
* Aktiviteter for barn er bra.
* Show på kveldene
* Minibutikk i hotellet med færske bakevarer.
* 3 min å gå til Amadorestranda
* 3 Euro i taxi til Europasenteret

Dette er andre gang vi bruker dette hotellet. Ongene våre er 7 og 9 år og synes det er topp å være på Mirador.
Vi betalte nærmere 40.000 - for 14 dager og da forventer vi at aircondition, handduker og fjernkontroll til TV er på plass! Dette irriterer!!

Mvh
Michal

Takk for fine 14 dager på GC ☀️

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, michal290
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direccion M, Director General på Aparthotel Mirador del Atlantico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking your time to write about your stay at the Mirador del Atlántico.
It is very nice to know that you have enjoyed your holiday with us.
We have taken onboard your suggestions.
We look forward to seeing you in the near future,

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2018 via mobile enheter

Styr unna dette hotellet!
Dårlig service ,både i resepsjon ,vaskere og kjøkkenbetjening

Fikk ei leilighet hvor det stinket kloakk på badet (som forøvrig så ut som ett oppussingsobjekt), forsøkte å klage i resepsjonen samt mulighet for å oppgradere rommet mot ekstra pris uten noen form for forståelse!
Vannet var også borte ved 2 anledninger i tidsrommet 07-08 på morningen

Ellers nedslitte leiligheter ,dårlige senger og flate kakkerlakker på kveldstid!
Generellt preg av dårlig vedlikehold/renhold

Tv, safe,hårføner = ekstrautstyr som må betales for ,samt depositum (og for all del ikke vær så uheldig at du mister kvitteringen for innbetalt depositum , da får du nemlig ikke dine euro tilbake når du skal levere nøkkelen!

Det eneste positive er at det er kort vei til strand/matbutikk og at frokosten er noen hakk bedre (innholdsrik) enn mange andre plasser

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Lykkeboden-Nord
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direccion M, Director General på Aparthotel Mirador del Atlantico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2018
Google-oversetting

Dear customer,

First of all, thank you for your review of Mirador del Atlántico, all feedback is very valuable to us. Sorry to know that the hotel has not met your expectations.
I would like to inform you that, since its opening, the hotel has an annual investment plan to improve and we have taken note about your suggestions.
As for your comments about the staff, the staff service and delivery to our guests is paramount for us and we will share your comments with them.

Yours sincerely,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018 via mobile enheter

Bra bassengområde og grei poolbar, mye solsenger, veldig bra frokost, gangavstand til nydelige Amadores med strandliv og stort utvalg restauranter. Det eneste negative må være solforhold og små terasser.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ole H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direccion M, Director General på Aparthotel Mirador del Atlantico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience in the Mirador del Atlántico.
We are really glad you enjoyed your stay.
We hope to see you again at the Mirador del Atlántico,
Best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018 via mobile enheter

Fin leilighet, kjøkkenkrok som inneholdt alt man trenger. Gode senger, stort klesskap. God plass til 4 personer. Fantastisk utsikt! Hyggelig og hjelpsomt personale. Kvalitet og utvalg på buffeten var varierende, vi spiste der kun 3 ganger. Lite utvalg i poolbaren. Varmt basseng.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 228lindaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Må leie air condition
Må leie TV

Slitt bad og kjøkken,men deilig med egen kaffetrakter og kjøleskap.

Ikke sol før kl 15.
Lite personlig i resepsjon og hilste sjeldent.
Grei frokost,men dropp kaffen!
Greit bassengområde en dag det blåste mye på stranden.

Unngå rom A101-104,A201-204 eller A301-304. Det er discotek med kjempe høy musikk og bråk,så vi byttet rom etter første natta (til A309,stille og rolig).

Det som er supert med dette hotellet er at det ligger tett ved Amadores stranda og rett rundt hjørnet er også den mer rolige stranda Tauro (spis på Guntanamo!!).
Rent på rommene og fikk håndklær.

Gym/treningsrom er ikke noe å bruke...

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Singen85
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Direccion M, Director General på Aparthotel Mirador del Atlantico, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. februar 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking your time to write about your stay at the Mirador del Atlántico.
We have taken onboard your suggestions.
We look forward to seeing you in the near future,

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser