Har snart vært to uker her, og er meget fornøyd med oppholdet. Rommet (ordinært to-mannsrom) er romslig og det er et stort bad med både badekar og dusj. Sengene er gode og det er heldigvis både tynn dyne og «normal» hodepute. Rengjøring hver dag som er upåklagelig. Utsikten fra balkongen er formidabel og jeg tror alle rommene har havutsikt.
Vi har frokost inkludert og både utvalg av mat og betjeningen er førsteklasses. Blir hver morgen møtt i døren av en smilende kelner som viser oss ledig bord og serverer kaffe og te etter ønske. Det etterfylles mat hele tiden.
To ganger i løpet av oppholdet har en ansatt kommet rundt i frokostsalen og spurt om hvordan de kan forbedre oppholdet vårt. I dag spurte vi om det var mulig å få enn vannkoker på rommet og den kom på døra.
Bassengområdene er romslige og flotte. Vi har brukt SPA-bassenget og treningsrom som vi er veldig fornøyde med. Etter lange turer i fjellet er det helt supert med massasjebad for slitne kropper. Dette er vårt første opphold, men helt sikkert ikke det siste!Mer
- Svømmebasseng
- Restaurant