“Gjennomsnittlig ”

Konoba Katara
Vurdert som nr. 9 av 38 Restauranter i Brela
Kjøkken: Kroatisk
Anmeldt 8. juni 2023 via mobile enheter

Maten var litt dyrere men ellers ganske lik resten av Brela sine restauranter.
Transport til og fra resturanten var gratis, utsikten var meget god.

Vi var 2 personer som bestilte lammekoteletter, mix-grill og en salat. Kjøttet var litt overstekt og grønnsakene kjedelige. Dette var skuffende med tanke på innkasteren som lovet oss en helt spesiell matopplevelse.

Personalet var hyggelig men hadde litt for mye å gjøre når vi var der. Som resulterte i litt venting for oss gjester. Vi ble ikke spurt om maten var god eller om vi ville ha mer å drikke. De hadde heller ikke kontroll på hva vi hadde bestilt når vi skulle få regningen. Det skal nevnes at de beklaget ventingen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Jens B

Anmeldt 18. juli 2022 via mobile enheter

Fantastisk atmosfære med nydelig utsikt, hyggelige ansatte, herlig live musikk, nydelig mat og drikke. Vi koste oss!☺️

Takk, Trude M
Anmeldt 23. juni 2022

Vi fikk gratis taxi opp hit og hadde en flott kveld med nydelig solnedgang og fantastisk mat. Jeg spiste lammekoteletter som var nydelige.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, beritu2022
Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk restaurant beliggende i høyden. Vertskap, maten og utsikten av ypperste klasse. Få med solnedgangen!

2  Takk, 938randin
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig bra . Anbefales . Familie restaurant som gir gjestene en helt spesiell opplevelse. Lokale artister som opptrer . God mat og fantastisk utsikt

Takk, Berit V

Reisende som så på Konoba Katara, så også på

Brela, Split-Dalmatia County

Har du vært i Konoba Katara? Del dine erfaringer!