Dette var en storkos uke på et flott sted som passer utmerket for nordmenn på vinteren! Velkomsten på hotellet var veldig hyggelig på et rent og staselig sted.
Stort rom med sittegruppe inne – og balkongmøbler på balkongen. Mye skap og hylleplass, (kunne kanskje vært kjekt med noen knagger i gangen).
Stor og fint bad – og veldig kjekt at toalettet var på et separat rom!
Supert med sminkespeil, (dog hang det litt høyt oppe for lave meg, men fikk bra leggtrening da ;)
Sengen er som flere nevner ganske hard – vi spurte om en overmadrass som dessverre ikke kom…vi kunne så klart spurt flere ganger, men det burde være unødvendig.
For å gjøre unna det negative med én gang så var litt bom på å få toalettruller, (jeg snek meg til å hente på en av trallene ute), og en gang fikk vi for få håndklær. Hadde vi spurt etter det – hadde vi nok fått det, men igjen…det burde være unødvendig. Underholdningen var rett og slett ikke bra.
Noe som var helt supert var at rommene var helt fantastisk lydtette!!!
Og personalet på hele hotellet er veldig hyggelig og imøtekommende.
Ser mange synes maten er under pari – men der er vi uenige. I buffeten både frokost, lunsj og middag er det et STORT utvalg av mat! Man er ganske kresen hvis man ikke synes det er bra nok – er vår mening.
Mulig at det er noe repetitivt, med de har ulike temaer til middagene – og gled dere til den italienske aftenen.
Hvis man vil spise på den italienske restauranten Casa Nostra, (hvor én middag er inkludert i all inclusive) – så gjør som oss – send en mail ned til hotellet i forkant og be om en reservasjon for når du vil – så fikser de dét! Man får helt sikkert bord uten å gjøre det i forkant, men da er du hvert fall sikret!
Og pasta carbonara anbefales på det sterkeste.
Vi visste ikke at en middag på BBQ-restauranten også var inkludert – så der bestilte vi ikke i forkant – men fikk bord akkurat når vi ville der også.
Noen nevner også at det er vanskelig å få oversikt over hva som faktisk er all inclusive – MEN da er det bare å scanne QR-koden som er på alle steder og på rommet. Der er det FULL oversikt!
Drinkmenyen som er all inclusive har god variasjon og bør være noe for enhver smak. Det stemmer at det er enda større utvalg av kjente drinker som man betaler for – men her tenker jeg man får ta et valg om å fokusere på det som er bra og ikke det som er «ikke-bra».
Den lokale ølen Strela synes vi var kjempegod!
Bassengområdene var rene, dekorative og nok av plass. Solsengene er skikkelig gode, (bedre enn sengemadrassene ;) – gode og brede. De flotte stråtakene over solsengene gir effektiv skygge for sola. Man får store og behagelig håndklær som du kan bytte så ofte det er nødvendig.
Ja det er flere som reserverer senger fra morgenen, men det er så mange senger at det er ikke noe problem.
Vi opplevde at det var en del musikk-/treningsbråk ved det øverste bassenget – vil du ha det litt roligere bruk det som er nærmest stranden. (Men merk at noen av sengene ved det nedre bassenget har en konstant og ganske høy viftelyd fra kjøkkenet til det ene spisestedet.
Det er få meter til den flotte stranden hvor hotellet også har MANGE senger til fri benyttelse! (NB! Der er det ikke madrasser).
Det er laget en molo hvor det er lov å bade innenfor – bare merk at det ofte kan være for høye bølger innenfor der også til bading. Vis respekt for det røde flagget! Vi fikk én fantastisk snorkledag og det er steiner, groper og fancy fisk der.
Av andre ting vi anbefaler er å betale for en drink eller tre nede på Bikini Beach + bruke shuttlebussen til Santa Maria som går kl.11.00 hver dag, (den fikk ikke med oss før siste dag…)
Selv om vi ikke gir helt topp score så er det VELDIG sannsynlig at vi kommer tilbake hit igjen – spesielt siden det er et voksen hotell ;)