“Svarte ikke til forventningene”
Anmeldelse av Baraonda

Baraonda
Vurdert som nr. 2 av 140 Restauranter i Santa Maria
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 5. november 2023 via mobile enheter

Dårlig service. Tok lang tid før maten kom. Ingen spurte om vi ville ha dessert eller kaffe. Denne restauranten lever fortsatt på gammel storhetstid, men konkurransen har blitt mye større de siste årene.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Monica V

Anmeldt 14. juni 2023 via mobile enheter

Vi var i Kapp Verde i mars 2022 og 2023. Dette ble en av våre favoritt restauranter. Det er utrolig god service her og man føler seg veldig godt ivaretatt. Maten er fantastisk og anbefaler og prøve husets vin, var utrolig god.

Dato for besøk: mars 2023
1  Takk, Y5880JKchristinaf
Anmeldt 20. februar 2023 via mobile enheter

Det var en nydelig velkomst når vi kom. Restauranten ligger 400 meter fra hotellet vårt oasis salinas. De hadde 2 valg på biff, vi valgte den med green peppersauce. Helt nydelig. Gubben bestilte også en kjempegod pizza. Sopp og løk. God vin. Og dyr vin for de som vil ha det. Koselig sted. Rolig musikk.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Trude Helen M
Anmeldt 9. februar 2023

En bitte liten restaurant der vi følte oss velkommen. Nesten som å komme hjem etter en lang reise Vi var 4 i følge og spiste pizza og strimlet entrecote. Begge deler smakte nydelig og servicen var helt på topp.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, tollak2023
Anmeldt 14. januar 2023 via mobile enheter

Spist her nesten hver dag etter at vi fant denne Italienske perlen. Knall god pizza der du selv velger ingredienser. Entrecôte som var mør og perfekt stekt og en tunfisk med curry som var helt fortreffelig. Koselig interiør og behagelig musikk. Damen som eier stedet er den perfekte vertinne som tar vare på deg hele kvelden. Når de i tillegg har meget gode viner kan det nesten ikke bli bedre🍷

Dato for besøk: januar 2023
1  Takk, Seaside62046617403

Reisende som så på Baraonda, så også på

Har du vært i Baraonda? Del dine erfaringer!