Helt utrolig utsikt, blått og klart! Jeg hadde en kjempe god instruktør Dennis som snakket med meg før og underveis, følte meg veldig trygg! Her tar de trygghet på alvor men også at det skal være komfortabelt og GØY!
Hei. Ja absolutt sikkerhet er vår høyeste prioritet, fulgt veldig tett ved å sikre at dere alle har det gøy og koser dere! Vi er så glade for at du gjorde det. Nyt resten av tiden i Zanzibar
Så fantastisk opplevelse, som virkelig anbefales. Utsikten var så fin, hvor du får se mye hvite strender og turkis hav.
Hej. Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi kan godt lide at tro, at vi har de bedste kontorudsigter, og vi er så glade for, at du har oplevet dem fra 10.000 fod.
Tað var ein upplivilsi fyri seg, nakað eg vil prøva aftur. Sera pent tá man er uppi yvir oynni, blátt vatn, strond og palmatrø.
Hæ takk kærlega fyrir umsögnina þína! Það var frábært að hitta þig allan daginn
Sjúkasta upplivilsi !
Nakað so fitt fólk og flott upplivilsi.
Um tú ivast so vil eg viðmæla tær at gera tað !
Hæ! Það var frábært að hitta þig um daginn! Við erum svo ánægð að þú hafir notið reynslu þinnar! Við vonum að restin af ferð þinni verði jafn frábær
Tað besta og villasta eg nakrantíð havi upplivað. Vil viðmæla øllum við áhuga at gera tað. Arbeiðsfólkini eru so fittlig og hjálpsom.
Hæ! Þakka þér kærlega fyrir umsögn þína! Við erum svo ánægð að þú prófaðir það og hafðir gaman af því! Eigðu frábæra hvíld á ferð þinni
Super gøy opplevelse! Anbefales! Dyktige folk! Følte meg godt ivaretatt og sikkerheten var på topp! Verdt alle pengene!
Hei Ine. Tusen takk for din anmeldelse! Vi er så glade for at du likte deg. Det var flott å møte deg og kunne gi deg denne opplevelsen en gang i livet. Ha en fantastisk resten av turen