Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
  
Google
Ulike måter å oppleve Sunset in Oia på
fra USD 66,40
Mer informasjon
fra USD 211,29
Mer informasjon
fra USD 80,89
Mer informasjon
fra USD 72,44
Mer informasjon
Anmeldelser (9 598)
Filtrer anmeldelser
9 598 resultater
Vurdering fra reisende
6 155
1 837
1 123
305
178
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 155
1 837
1 123
305
178
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 9 598 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2018

Helt ubeskrivelig mange mennesker og en helt ordinær solnedgang. Like fin solnedgang på andre øyer i Kykladene, hvor du slipper å gå og stå i kø. Ikke noen god opplevelse. Det skal visst være mye bede om du kan komme på andre tider av året.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, karieva64
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Dessverre en av de få tingene Santorini har å by på. Men alt for mange folk, sett mer spektakulære solnedganger i Norge og de andre øyene i Kykladene. Likte Santorini minst av alle øyene vi har vært på. Fineste vi gjorde på Santorini var gåtur langs klippene fra Fira til Oia (ca 3t, ha med solkrem, solbriller, vann og is kan kjøpes på veien), nr to var en dag på stranden på Perissa :)

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, Tobias Andre S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2017 via mobile enheter

Har nok sett mange solnedganger som har vært langt flottere enn det vi så her. Kan hende det hadde sammenheng med mas(s)eturismen som hadde hypet opp dette. Min anbefaling vil være å besøke denne fantastiske plassen alle tider unntatt ved solnedgang. Ett spesielt sted med nydelig utsikt i alle retninger og en mengde flotte restauranter og butikker.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, Kjell Gunnar A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Stemningsfullt, vakkert og romantisk.
Eneste ulempen er at det er så mange som skal få med seg solnedgangen. Så vær ute i god tid for på finne den perfekte stedet å stå.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, JannickeS46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2017 via mobile enheter

Er du på Santorini så er det absolutt verd å se på solnedgangen i Oia. Det er veldig folksomt og trangt på de stedene det er utsikt. Om du er tidlig ute med booking av restaurantbord, så får du en romantisk aften som er verd hele turen.

Dato for opplevelse: juli 2017
3  Takk, torbj_rnh773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser