“God service og god mat.”

Botteghita Ristorante & Bar
Vurdert som nr. 17 av 231 Restauranter i Grand Baie
Prisklasse: kr 175 - kr 1 165
Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 24. mars 2024 via mobile enheter

To par som spiste middag sammen, veldig god mat, vin og service. Koselig sted, fine lokaler. Men for mye partymusikk, føltes som om vi var på et diskotek på 90-tallet.

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Companion29065544440

Anmeldt 3. november 2023

En fantastisk atmosfære inne og ute.
Passer for lunsj, middag og drinker. Spiste tunfisk carpaccio som var helt villt god og en herlig scampi pasta og klassisk tiramisu til dessert. Betjeningen var hyggelig og observante og de spilte kul gammel musikk. Spennede drinker som smakte fortreffelig og godt utvalg av vin. Anbefales!! Glemte å ta bilde av forrett og dessert men har med min pasta og min venns forrett som han spiste som hovedrett 😄

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Bondoux1
Anmeldt 24. august 2017 via mobile enheter

Vi spiste pizza på denne koselige italienske restauranten. Pizzaen i seg selv var nydelig og STOR! Mye mat for pengene. Det tok litt tid å få bestilt mat samt få regningen. Koselig restaurant.
Anbefaler og reservere bord, da vi opplevde å ikke få plass da det var fullt en av de første dagene vi var her. Reserver på nett eller på telefon.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Annkristinn
Anmeldt 15. september 2016 via mobile enheter

Var her flere ganger i løpet av et kort opphold. De har veldig god italiensk pizza og andre italienske retter. Tynn sprø bunn og ekte ingredienser på pizzaen. Pasta med ordentlig sopp og trøffelsaus. Flere typer god italiensk vin og desserter. Virkelig god og autentisk restaurant, anbefales.

Dato for besøk: september 2016
1  Takk, Øyvind Lillefjæ... S
Anmeldt 11. september 2015 via mobile enheter

Koselig atmosfære, hyggelig og dyktig betjening. Vi fulgte anbefalinger om et utvalg fra Dagens meny, og angret ikke ett sekund. Denne bør du prøve om du er i nærheten!

Dato for besøk: september 2015
Takk, Bokkis

Reisende som så på Botteghita Ristorante & Bar, så også på

Grand Baie, Riviere du Rempart District

Har du vært i Botteghita Ristorante & Bar? Del dine erfaringer!