Ronny B
Tromsø, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. juni 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2019
Mauricia_Beachcomber, Quality Assurance ManagerMauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. juni 2019
Dear guest,

Thank you for your kind compliments for the quality of our services and facilities.

We are delighted that our dedicated team has contributed so positively to your stay among us and that you enjoyed each moment. Your kind compliments are very rewarding for us; rest assured that your appreciations will be shared with all those who made your stay in Mauritius unforgettable.

We hope to be welcoming you back soon at the Mauricia Beachcomber Resort & Spa and team will be glad to serve you again.

With kind regards,
1 353
4 400
1 353
Anmeldt 13. april 2019

Vi var her en natt før avreise med 14 dagers cruise i Indiahavet. Hotellet var greit, men det var nok for langt fra Port Louis som var avreisestedet vårt. Hotellet lå flott til for bading og soling, rommet var grei og maten ok. Passer nok godt for barnefamilier. 😃

Romtips: Fint med havutsikt
Dato for oppholdet: februar 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Torunn Secilie L
Mauricia_Beachcomber, Hotel Manager på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. april 2019

Dear Torunn Secilie,

Thank you for having chosen Mauricia Beachcomber for your stay and also for your very kind comments and recognition of our dedicated service.

I am very pleased to hear that you had a nice stay among us.

We look forward to welcoming you back for a longer stay soon.

Best regards,
Manuel De La Rosa
Hotel Manager

Anmeldt 21. juni 2018

Reiste ilag med sonen min på 5 år. Me hadde 4 flotte veker på hotellet. Svært kjekt med glassbåten og dei aktivitetsnekt som var på stranda. Kunne kanskje tenkt meg litt meir plass for leiker for borna. Maten var god, variert. Det fineste var menneska som jobba der. Nydelege alle, og visste ikkje ka godt dei kunne gjere for oss.

Dato for oppholdet: mai 2018
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, gerdingrid
Mauricia_Beachcomber, Guest Relations Manager på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juni 2018

Dear gerdingrid,

Thank you for this very nice feedback on your family stay at Mauricia Beachcomber.

We are glad to read that you had a good time and could take advantage of our different facilities available here.

All our devoted team are grateful that you earmarked our sense of service as efficient.

Looking forward to welcome you and your family again and trust it will be very soon.

Best Regards

Anmeldt 30. november 2017 via mobile enheter

Jeg anbefaler dette av hele mitt hjerte! Vi ble mottatt av smilende Ahmed! -for en positiv mann! Vi bodde i en ny del, La Village, rom 710. Stort flott bad og store gode senger! Rengjøringspersonalet gjorde en super jobb! Alltid blide og hadde en spøk på lur! Maten var fantastisk! Forskjellige tema for hver dag! Indisk og Creolsk var vår favoritt! Vi hadde forskjellige kelnere hver dag, men vi vil nevne spesielt Backus og Ravi! De var fulle av energi og oppvartet oss på en flott måte! Alltid blide! Vår andre dag husket Ravi rom-nummeret vårt! Uteområdet var også en nytelse for øyet! Alessandra i resepsjonen ga oss kjempe service! Vi var med på vanngym hver dag! Det var 3 forskjellige instruktører - vi likte dem alle veldig godt!
Vi er så glade for at vi valgte akkurat dette hotellet! Håper vi sees igjen!
Gi en klem til ovennevnte personalet fra oss!

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, KarinaElverum
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. desember 2017

Dear KarinaElverum,

Good Morning, we are so happy that you had an awesome time at Mauricia Beachcomber. We try our best at all levels to make our guests happy and it’s encouraging that they appreciate our efforts. We value our family type hotel and we keep improving at offering even more services to all type of guests from parents to children.

Please do not hesitate to recommend our hotel to your relatives or friends if they are looking forward to have the same lovely experience as you at our resort. We are always prepared to give you the best treatment. We will not fail to report your good comments to our artisans.

Our best wishes for 2018.

Anmeldt 4. februar 2017 via mobile enheter

Flott hotell med flotte fasiliteter. Fin strand. God mat. Hyggelig personale. Vakker sted, hyggelig Folk. Maten stort sett veldig god. Når det var babercue om onsdag var kjøtt rettene for andre svært lite tilfredsstillende.

Dato for oppholdet: november 2016
Takk, Kjell B
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2017

Dear Kjell B,

Thank you for your time to review us on trip advisor.

It's so welcome to read that Mauricia Beachcomber was to your standard except the barbeque evening which I understand was not to your taste. Thank you for your kind words, they are the reflection of the dedication and passion all the staff put into serving our wonderful guests.

I look forward to welcoming you back and trust it will be very soon!

Best Regards,

Anmeldt 8. januar 2017

Stort rom med en meget god seng. Stille og fredelig. God mat. Mat og drikke var relativt dyrt. Vi gikk utenfor hotellet - ca. 5 minutter å gå - og kjøpte mat og drikke til halve prisen. Personalet var meget hyggelige og hjelpsomme. Stort pluss at vi fikk et værelse den dagen vi skulle reise hvor vi kunne sove og dusje før hjemreisen som var kl. 18.30.

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, haakonOsoyro_Norway
Mauricia_Beachcomber, Director of Sales på Mauricia Beachcomber Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. januar 2017

Dear haakonOsoyro,

First of all, our best wishes for 2017 to you and your dear ones.

Thank you so much for taking the time to put a review in regard to your stay on trip advisor.

We are glad to read that you enjoyed the chosen accommodation, the service of the artisans and highlighting the opportunity to enjoy a late check-out before leaving for the airport.

Looking forward to have the pleasure to welcoming you again for yet another comfortable stay at Mauricia Beachcomber.

Best Regards,