Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Vio.comUSD 940
EtripUSD 940
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (6 978)
Filtrer anmeldelser
6 978 resultater
Vurdering fra reisende
5 951
779
169
57
22
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 951
779
169
57
22
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 6 978 anmeldelser
Anmeldt 8. april 2016 via mobile enheter

Fantastisk hotell med alle fasiliteter! En buffet restaurant og 2 alacarte restauranter. Det var Michelin standard på alacarte restaurantene! Hotellet har eget sjøfly! Bra underholdning på kveldene. Hvis en skal nevne noe negativt så er det kvaliteten på vannet. Fin strand men leirete bunn og veldig lang grundt. Utrolig flott service på stranden. Hyggelig betjening!

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 1954Svein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stephan A, Resident Manager på LUX Grand Gaube Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2016
Google-oversetting

Dear 1954Svein,

Please receive my apology in posting my answer in English and thank you for choosing LUX* Grand Gaube and for your positive review on this platform.

We are so pleased to read that you have well enjoyed the property and its environment and above all the legendary Mauritian hospitality.

Your comments are highly appreciated and will be shared with our entire team who strive to provide a high level of service, especially the kitchen brigade and the beach team who placed you right at the center of their activities.

We do hope that these memories and moments shared at the LUX* Grand Gaube will be engraved in your memories.

Receive our kind regards,

Stephan Anseline
Resident Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2015

Flotte rom, god service, supre strender med masse muligheter for vannsport aktiviteter. Svært hyggelig betjening som snakker mange språk. Noe jeg aldri har opplevd andre steder er en egen servicemann som går rundt på stranden og pusser solbrillene dine!
Hotellet har i tillegg mange aktiviteter på kveldstid som kino, stjernekikking og dans til gode musikere hver kveld.
Ikke minst fire restauranter med svært god mat og vin. Det er ikke billig å spise og drikke her så det lønner seg å ta en "all inclusive"-pakke. Hotellet har også kaffebar med egen kaffe, egen produksjon av eksklusiv is som serveres fra en ombygd Morris Mini på stranden og en bar med godt utvalg av lokal spicy rum.

Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, janbanan2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stephan A, Resident Manager på LUX Grand Gaube Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2015
Google-oversetting

Dear Valued Guests,

Please receive my apology in posting my answer in English and thank you for choosing LUX* Grand Gaube and for your positive review on this platform.

We are extremely pleased that you went back home with some fond memories of your vacation.

I will most certainly pass on your appreciation to the entire team. We sincerely hope to have the pleasure of welcoming you back to our resort in the near future.

Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. september 2015

Mauritius er et fattig land, men med en gang jeg kjørte gjennom porten ble alt luksus og helt nydelig. Det var blomsterkrukker med masse fine planter oppi. Litt sånn Hawaii stil. Vi ble kjørt med golf bil til rommet med bagasjen óg, selvfølgelig. De hadde egen strand der man også kunne få være med i et lite sjøfly, men man måtte være 18 år. Men man kunne leie trø-båter også. Maten varierte fra dag til dag og det var masse godt å velge i når det gjaldt frokosten. Du har tilgang til spa, treningsrom, tennis og en slags hinderløype i en liten skog.

Hotellet var svært bra! Det eneste var at vi måtte kjøre en og en halv time for å komme til hotellet fra flyplassen. Men hvis du vil bruke pengene på noe raskere som helikopter går det også an.

Romtips: Deluxe rom er et bra rom når du ikke skal være der inne om dagen, men bare når du skal sove.
Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Edvinbakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BriceLunot, General Manager på LUX Grand Gaube Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2015
Google-oversetting

Dear Edvin,
First of all, please forgive me for writing in english, I fear that my skills in Norwegian is far to weak.
Let me express my sincere gratitude for sharing your perception on your recent experience at LUX Grand Gaube.
It has been a pleasure to welcome you for those holidays, and I sincerely hope that we will have this great opportunity again in the future.
Sincerely Yours.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2015 via mobile enheter

Vi er snart ferdig med oppholdet vårt her, og det har vært helt fantastisk!
Som nordmenn er det litt uvanlig å bli møtt med en så høy grad av sevice, men det er deilig! Alle gjør sitt beste for at du skal ha det best mulig.

Vi leide oss bil i noen dager så vi fikk sett hele øya på egenhånd. Det anbefales. Det er fint å både/sole seg ved hotellet, men det er mange strender rett rundt hjørnet som er bedre.

Av organiserte turer tok vi en båttur til Amber Island med Big John.
John og broren Don tar deg med på snorkling, der du garantert får sett tropiske fisker i mangrovene. De serverer hjemmelaget mat og drikke på en paradisøy ca 30 min fra hotellet. Omgivelsene er som tatt ut av en film! På vei tilbake fisket vi litt også.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, knivmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stephan A, Resident Manager på LUX Grand Gaube Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2015
Google-oversetting

Dear Knivmann,

“Merci Bocou” as the Mauritian would say. Indeed thank you very much for taking the time to post those few lines on your recent stay at LUX* Grand Gaube.

We are very pleased to read that you had such a great experience with us that you highly recommended on us to the community of Tripadvisor. It was a true pleasure to share your review with our team and mostly with the ones you mentioned who were touched by your compliments.

We look forward to the pleasure of welcoming you back to LUX* Grand Gaube,

Best regards,

Stephan Anseline
Stephan.anseline@luxgrandgaube.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juni 2015

Vi er litt sene med å anmelde dette hotellet, men det har tatt tid siden vi snart gifter oss. Vi ankom hotellet og ble møtt med et smil. Det kjentes godt etter den lange reisen at noen tok alt stresset fra oss. Vi fikk et kjempefint rom med utrolig utsikt. Vi hadde planlagt å gjøre så mye på vår reise til Mauritius, men siden det var så flott på hotellet så ville vi aldri dra derfra. I 14 dager lå vi på stranda, spiste kjempegod mat og koste oss med det spa avdelingen hadde å tilby.
Det som var aller mest fantastisk var de som jobbet der. Det virket ikke som de jobbet for penger, men for å glede oss og da var det mye enklere for oss å nyte førbryllupsreisen vår når ingenting virket påtatt.
Vi hadde en fantastisk servitør på stranden som kom med alt det baren hadde å tilby. Under oppholdet så ble jeg syk og det var som om hele hotellet hadde hørt det over natten. Alle spurte om hvordan det gikk og om det var noe de kunne gjøre. Jeg sitter her og tenker over oppholdet med et smil om munnen. Det var en kjempefin tur, men den ble fantastisk på grunn av personalet. Tusen takk for at alle på LUX grand gaube gjorde de 14 dagene vi tilbragte der til å føles som om man hadde kommet til himmelen.
Spesiellt takk til Atish og Veejay. Vi er dere evig takknemlige!
Vi har veldig lyst til å komme igjen.
Hilsen Eirin og Simon

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Simb44
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Stephan A, Resident Manager på LUX Grand Gaube Resort & Villas, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juni 2015
Google-oversetting

Dear Simon B,

Your review brings us so much joy!

We are so happy to read that you fully enjoyed your time at the hotel and that you felt compelled to stay in within the premises with all the small attentions from the team members,

Thank you for putting your appreciations in regards to the team at LUX* Grand Gaube, indeed they are our biggest assets and I would not missed in congratulating them on your behalf,

We were all very happy to be at your service and we hope to welcome you soon,

Best regards,

Stephan Anseline

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser