Stone Town Walking Tour i Zanzibar
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Forodhani Park på
Anmeldt 12. september 2017 via mobile enheter

Et matmarked om kvelden for lokale og turister. Hyggelig sted og gå å se og komme innpå folk. Vi pratet med flere lokale. Noen turister spilte gitar og sang. Var litt skeptisk til mye av grillmaten de selger her. Men vi smakte på noen grillspyd. De var ikke så veldig gode, var seige. Men Zanzibar pizza var god. Hygienen er ikke helt på topp her..

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, gulli82
Anmeldt 27. februar 2017 via mobile enheter

Forodhani er best om kvelden etter solnedgang når alle matbodene fylles med spennende streetfood. Maten er nokså lik på mange av bodene, men man kan likevel velge mellom en del ulike ting. Anbefaler sukkerrørdrikken!!

Dato for opplevelse: februar 2017
2  Takk, SarahJahangiry
Anmeldt 17. november 2016 via mobile enheter

Kjempe godt Zanzibar pizza, anbefaler både salt og søt type! Selgerene er veldig pågående, så ville heller kjøpt maten og så gått et stykke bort for å sette seg ned å spise! Er verdt et besøk!

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, 666martan
Anmeldt 7. november 2016

På kvelden er det et yrende liv av selgere som ønsker å selge deg mat. Går de på promenaden langs vannen på kvelden vil du se en nydelig solnedgang og de lokale ungene som hopper i vannet.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Inger S
Anmeldt 27. mars 2016

Vi besøkte Forodhani Park på kvelden for å oppleve matmarkedet. Utallige salgsboder med et fargerikt utvalg av retter. Billig og stort sett god mat, men litt for pågående selgere. På dagtid var området stille og rolig.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Hanne S