Maten og atmosfæren er veldig bra. Så på lokale gutter hoppe fra brygga med forskjellige triks. Maten er der på kvelden når det mørkner. Overraskende dyrt og pågående selgere og katter. Vi spiste oss mette for 70 000chilling to pers
Et matmarked om kvelden for lokale og turister. Hyggelig sted og gå å se og komme innpå folk. Vi pratet med flere lokale. Noen turister spilte gitar og sang. Var litt skeptisk til mye av grillmaten de selger her. Men vi smakte på noen grillspyd. De var ikke så veldig gode, var seige. Men Zanzibar pizza var god. Hygienen er ikke helt på topp her..
Forodhani er best om kvelden etter solnedgang når alle matbodene fylles med spennende streetfood. Maten er nokså lik på mange av bodene, men man kan likevel velge mellom en del ulike ting. Anbefaler sukkerrørdrikken!!
Kjempe godt Zanzibar pizza, anbefaler både salt og søt type! Selgerene er veldig pågående, så ville heller kjøpt maten og så gått et stykke bort for å sette seg ned å spise! Er verdt et besøk!
På kvelden er det et yrende liv av selgere som ønsker å selge deg mat. Går de på promenaden langs vannen på kvelden vil du se en nydelig solnedgang og de lokale ungene som hopper i vannet.
Vi besøkte Forodhani Park på kvelden for å oppleve matmarkedet. Utallige salgsboder med et fargerikt utvalg av retter. Billig og stort sett god mat, men litt for pågående selgere. På dagtid var området stille og rolig.