“Fantastisk idyllisk,”

To Delfini
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Agios Antonis
Kjøkken: Gresk
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk lite og idyllisk, vi tok turen både for lunsj og en middag i solnedgangen.
Det siste en fantastisk opplevelse å sitte her så nær vannet imens havet sluker den blodrøde solen med en god middag.
Anbefales et besøk eller fler

Takk, Nina H R

Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Et fantastisk sted vi bare må besøke hver gang vi er på Tilos. Skal du serveres nærmere havet blir du våt! Nydelig mat med assorterte småretter og retsina.

Anmeldt 24. juni 2018 via mobile enheter

Lunch he, er helt fantastisk.
Under trærne helt på bryggekanten kan du nyte ekte gresk mat laget av mor, servert av datter og sønn.

Dato for besøk: juni 2018
Anmeldt 2. juli 2017 via mobile enheter

Middag i solnedgang her, er helt fantastisk.

Dato for besøk: juli 2017
Anmeldt 17. oktober 2016 via mobile enheter

Her sitter man i skyggen bokstavelig talt på brygga. Fisken kan du plukke ut selv. Anna anbefaler retter vi ikke hadde smakt før og smaken var himmelsk. Flott mål for fotturer til lunch, eller ta bussen for middag og en fantastisk solnedgang! Vi har vært her mange ganger nå, og🖒🖒

Dato for besøk: juni 2016

Reisende som så på To Delfini, så også på

Har du vært i To Delfini? Del dine erfaringer!