Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”

Andre Etasjen Restaurant & Bar
Få mat levert
Vurdert som nr. 12 av 14 Restauranter i Oppdal
Prisklasse: USD 4 - USD 30
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste pizzaen "Dagen derpå". Den var meget god. Derimot var det altfor mye å gjøre før betjeningen, da vi kom. Vi fikk først beskjed om at de tok bestilling ved bordet. Etter litt venting spurte jeg igjen, og fikk beskjed om å bestille i kassa. Da jeg skulle få øl, var det tomt i tappekranene, så de skulle komme med ølet. Det kom etter at de første pizzastykkene var spist. De var også tømme for sprudlevann (Farris).

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 21 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Utrolig dårlig service, kommer inn så er neste alle bord fulle av brukte tallerkner og glass som ikke har blitt ryddet bort. Ventet på maten i over en time, er på nippet til å bare reise.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 814arildr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. februar 2020

Vi var tre stykker som spiste tre forskjellige retter med dessert og drikke, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Maten var god og servicen upåklagelig.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 213runem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2019 via mobile enheter

Anbefales, vi har bestilt pizza,pasta,pepperbiff, plankestek, kylling i pitabrød. Alt var veldig god og smakfull. Terningkast 5 fra oss. Hyggelige betjening, god atmosfær og vi har hatt veldig gøy med shuffelbord aktivitet. Kommer nok tilbake på besøk.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Mohamad Asef R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2019 via mobile enheter

Vi bestilte burger som var helt grei. Ikke et sted jeg vil anbefale, selv om det nesten ikke var gjester måtte vi vente alt for lenge både for å bestille og før maten kom.

Dato for besøk: august 2019
Takk, herdisr2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Andre Etasjen Restaurant & Bar, så også på

 

Har du vært i Andre Etasjen Restaurant & Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din