“Middels restaurant ”
Anmeldelse av Andre Etasjen Restaurant & Bar - STENGT

Andre Etasjen Restaurant & Bar
Prisklasse: USD 4 - USD 25
Anmeldt 30. juli 2022 via mobile enheter

Restauranten bærer preg av at det er en pizzarestaurant som prøver å lage retter de ikke kan...

Pizzaen var faktisk ganske bra. Men de andre rettene falt igjennom.

Burgeren manglet ingredienser som sto i menyen, pasta med kongereker manglet nesten reker.

I tillegg fikk vi vente over en halv time på maten.

Dato for besøk: juli 2022
Takk, Extraordinary321347

Anmeldt 21. august 2021

Spiste god pasta her, carbonara og med scampi. Hyggelig betjening. Synd det ikke var flere gjester her denne lørdagskvelden, det hadde de fortjent

Takk, 355kari_
Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Fantastisk service med kelner som fulgte opp i fra du kom til du gikk. Servicen var topp og maten var over all forventning Fantastisk mat! 😀

Takk, Halvor S
Anmeldt 5. august 2021

Familie på 5, svært fornøyd med både maten og servicen. Maten var innbydende anrettet og smakte godt. Takk for oss

Takk, marianneew87
Anmeldt 20. juli 2021

Anbefaler ingen å spise her. Dette var min desisert dårligste restaurantopplevese.
Under bestillingen var det flere av kjøttrettene de var tomme for, så utvalget var dårlig. Etter å ha endt opp med å bestille pizza var det håpløst med sitteplassene, da stort sett de fleste bord hadde blinkende taklamper over seg.
Da vi fikk pizzaen var denne rå innvendig. Kelneren skjønte ingenting og mente de aldri fikk slike klager. Fikk omsider sendt den tilbake for mer steking. Dette endte med at vi fikk en brent pizza på utsiden som fortsatt var rå innvendig.
Kelneren var ikke mottakelig for klager og det var ingen mulighet for å få pengene tilbake.
Dro fra plassen i sinne og satte oss på Møllen istedetfor. Der var det god service og god mat.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, torem16