Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gatekjøkken slik det skal være ”
Anmeldelse av Grillkroa Oppdal

Grillkroa Oppdal
Vurdert som nr. 13 av 14 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Får en firer fordi det var et veldig bra gatekjøkken rett og slett. Skulle jeg ha sammenlignet det med en restaurant hadde det blitt 2 men når man har lyst på gatekjøkken-mat et dette så og si perfekt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, kimlikestoeat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

710 av 10 anmeldelser

Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Prøvde Bacon og Brie burger med rips gele og aioli. Blandt aller beste nokon gong! Absolutt på høgde med SuperHeroBurger eller Sot i Trondheim

Trekker "1" for pris. Litt i overkant...

Ellers anbefales både store og små, bra utvalg til barna.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, RoSt404
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Veldig fornøyd med burgerne mtp kvalitet og kjøttinnhold. Brett utvalg. Vi valgte Chilly summer dom var en suksess hvis man vil ha det hot. Mye mat.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, rogersX3836HE
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018

Har besøkt Grillkroa flere ganger hvor jeg har spist hjemmelaget pizza i flere varianter
som smakte veldig godt . Siste gang nå i november spiste jeg biffsnadder som også smakte godt. Kort ventetid og fikk god service
Kroa ligger i Oppdal sentrum

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Grillkroa Oppdal, så også på

 

Har du vært i Grillkroa Oppdal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din