Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middels mat og middels service.”
Anmeldelse av Det Runde Mathus

Det Runde Mathus
Vurdert som nr. 7 av 14 Restauranter i Oppdal
Prisklasse: USD 9 - USD 31
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Middels mat og middels service. De ansatte var blide men hadde antakelig ingen erfaring. Det tok lang tid før drikke kom og lang tid før maten kom. Maten var helt middels. Lokalet var greit, melboller spesielt hyggelig. Ingen grunn til å gå dit hvis du får bord et annet sted

Dato for besøk: juli 2020
Takk, H8779NWkristinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (12)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 12 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig kelner, fint lokale men litt bortgjemt å finne. Spiste club sandwich og kylling wok. Begge to overraskende gode. Anbefales! Billig og kjempebra:)

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 638cecilieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2019 via mobile enheter

Spiste kyllingwok, nylaget og god på smak, masse sprø grønnsaker. Anbefales:))
Stille og rolig når jeg var der, så jeg fikk rask service av en svært hyggelig og profesjonell servitør.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, 98anitaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Veldig gode kyllingspyd med Sataysaus og søtpotetfries Anbefales. Vi kommer tilbake
Smilende og rask betjening .

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 335vibekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juni 2019 via mobile enheter

Hadde et stopp her da dette var en av få restauranter som var oppe til kl 21 på søndag. Selve bygget ligger litt bortgjemt til i Oppdal sentrum, men når du kommer inn er det et moderne lokale. Jeg spiste en rett med kyllingsspyd, stekte grønnsaker, honning/fløtesaus og ovnsbakte poteter. En raus porsjon, med hjemmelaget mat. Veldig hyggelig betjening. Mye for pengene.

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, AsleO_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det Runde Mathus, så også på

 

Har du vært i Det Runde Mathus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din