Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 124
Agoda.comUSD 124
Se alle 12 tilbud
Anmeldt 30. oktober 2018

Mange trivelige som jobber for å få oss til å föle oss veldig velkomne. I restaurant Perrongen serveres veldig god mat med mye smak. Fantastisk godt å steke de små möre bitene av skiferbiff sjöl, og med alle de gode smakene i tilbehöret blir dette en opplevelse! Anbefales ;-)

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Rom
    • Renslighet
1  Takk, CinderellaKarin
Anmeldt 13. oktober 2018 via mobile enheter

Hotell med masse historie i veggene. Flott nyoppusset rom og meget hyggelig betjening. Vil særlig trekke fram maten i hotellets restaurant som var noe av det bedre. Lekkert anrettet og fantastiske smaker. Det var svært få andre besøkende på restauranten, de som drar andre steder går virkelig glipp av noe(!) legger gjerne turen tilbake hit neste gang Oppdal er reisemålet.

Dato for oppholdet: oktober 2018
1  Takk, Kristoffer S
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

God service, flotte rom, genial beliggenhet. I tillegg var besøket på Perrongen restaurant svært bra. Vi spiste breiflabb og kylling og begge deler smakte aldeles utsøkt. Vi kommer tilbake både for mat og overnatting :)

Dato for oppholdet: august 2018
2  Takk, Sverre B
Anmeldt 16. juni 2018

Hotellet har sjarm og mye historikk , gamle bilder på veggene fra mange store begivenheter i Oppdal
Beliggenheten ligger helt ved perrongen på Oppdal stasjon.
Hotellet drives i dag av lokale krefter med god kunnskap og god service
Kort vei til shoppingcenter og skiannleggene

Romtips: Mot centrum , mer skjermet for støy fra togtrafikken
Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
1  Takk, jmv920
Anmeldt 13. mars 2018 via mobile enheter

For morro skyld dro jeg og to andre familiemedlemmer til Oppdal siste helga før skoleferien var over. Utvendig ser dette hotellet greit moderne ut, men på alle steder innendørs unntatt rommene ser det ganske gammelt ut. Gangene er klaustrofobiske og det var en skikkelig ekkel følelse å sitte i enden av gangen i sofaen nede i vår etasje på bakkenivå om kvelden da minstemann skulle legge seg og måtte ha det stille for å legge seg. «Restauranten» ser ut som et gammelt dansegulv, lukter litt vel som den gamle kjelleren til farmor men er fint opplyst med mange store vindusplater. Da forsvant klaustrofobien for et øyeblikk. Rommene i vår etasje var fine, men da vi var 3 + baby ble ett rom og bad litt vel lite. Veggen var et stort bilde av noen som sto på slalom og det var hvorfor jeg følte meg på feil sted til feil tid. Gulvteppet hadde en stor rødvinsflekk det ikke så ut som noen skal gjøre noe med. Et stort pluss med dette hotellet er at hvert rom i grunnetasjen har dør og parkeringsplass rett inntil døra. Altså 1 meter fra rommet til bilen din. Veldig nyttig om du skal dra opp i alpintbakken. De har også skibod noe som også kommer godt med. Til slutt vil jeg bare si at dette er et litt gammelt og klaustrofobisk hotell men passer ypperlig om du vil tilbringe mest mulig tid i bakken.

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, underskj_rp