Gledet oss til et bedre måltid , da vi var på gjennomreise. Bestilte fiskesuppe - først fikk vi servert suppen kald - da vi fikk den varm var den nesten uten fisk . Anbefalt hvit vin var alt for søt. ( bra det var en Rema 1000 butikk ved siden av).
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør UnnEnd om Oppdal Turisthotell
1 Takk, UnnEnd
Genialt gjennomført frokost. Krysset av ønsket mat på liste kvelden før. Og også ca klokkeslett for frokost. Føltes veldig trygg mtp Covid19. Ellers hyggelig, norsktalende (ekte trøndersk?) betjening. 😀 Kjeller-etasjen kan trenge litt oppfrisking
Dato for oppholdet: juli 2020
Spør Kristi H om Oppdal Turisthotell
Takk, Kristi H
Rask innsjekking. Imøtekommende og serviceminded personale. Kaffe/te tilgjengelig hele tiden. Lyse rom med grei utsikt. En ødelagt lysbryter på rommet, så ikke bra ut. Spiker fra løsnet list inn til bad kunne gjøre skade. Bra utvalg til frokost. Kommer gjerne tilbake en annen gang.
Dato for oppholdet: februar 2020
Spør Tor L om Oppdal Turisthotell
2 Takk, Tor L
Nye fine rom. Nydelig mat. Fiber internett, lynraskt. Gode priser på rom og mat. Nær togstasjon og med gode parkerings muligheter. Servicevennlig og blide ansatte. Oppdal turisthotell anbefales på det varmeste.
Dato for oppholdet: november 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Spør William S om Oppdal Turisthotell
Takk, William S
Hyggelig, imøtekommende personale. Rask innsjekking. Stort familierom med parkering rett utenfor døra. Dobbel sovesofa for barna. Lite bad med trang dusj. Vond lukt på badet da vi kom. Veldig bra frokost i historiske omgivelser. Kan trygt anbefales!
Dato for oppholdet: oktober 2019
Spør Magne G om Oppdal Turisthotell