Besvart 11. okt. 2022
Dear Guest
Thank you for taking the time to give us feedback and we appreciate your comments that we will use to improve for the future. We do hope that we will be able to give you a warm welcome back in the future!
Michael General Manager
Alltid hyggelig å komme til Oppdal og overnatte på dette hotellet. God service på alle måter Flott og god frokostbuffe . De har fått en ny hyggelig vinterhave hvor man også kan få servering. Kan absolutt anbefales
Dato for oppholdet: november 2018
Sovekvalitet
Renslighet
Service
Spør jmv920 om Quality Hotel Skifer
1 Takk, jmv920
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Moderne hotell med hyggelige rom. Vi hadde utsikt mot Opddal sentrum og skiheisene men fjellene på den andre siden er sikkert like vakre :-) . I foajeen får man en litt internasjonal stemning, litt Østerrike . Flott frokost og hyggelig persjonale. Kommer gjerne igjen :-)
Dato for oppholdet: oktober 2018
Spør TravelinNorwegian om Quality Hotel Skifer
1 Takk, TravelinNorwegian
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi lest en anmeldelse her på Tripadviser om at pizzaen ikke var så god. Det kan vi nå gjøre om på. Pizzaen var fantastisk!!! Jeg kunne spist bare bunnen fordi den var så god.
I tillegg så har vi hund og er blitt vant til at vi ikke nødvendigvis får så godt plasserte rom. Det fikk vi på dette hotellet. Veldig bra!
Dato for oppholdet: august 2018
Spør 665vibeken om Quality Hotel Skifer
1 Takk, 665vibeken
Dear Guest
Thank you a bunch for this amazing review!
We truly appreciate you staying at Quality Hotel Skifer and we hope to see you for your next trip to Oppdal!
Best regards,
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Stilrent hotell men rommene er ganske standard. Svært lite TV apparat på rom 325. Flott resepsjon og bistro. Svært hyggelig betjening. Pizza med reinkjøtt,tyttebær og pepperrotkrem var særdeles god. Flott meny i bistro-delen
Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste alene
Spør Morol om Quality Hotel Skifer
2 Takk, Morol
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fint nytt hotell sentralt beliggende midt i Oppdal. Fine rom med store vinduer og greie senger. Hyggelig personalet og god parkering. - Frokosten var helt grei, men synes eggerøra var dårlig og at quality er gjerrige på bacon med en halv remse ferdig tildelt oppå stekt egg. Jeg vil ha mere og ved siden av og det vil alle andre jeg kjenner også:) Alt i alt.. Kommer gjerne igjen her også:)
Dato for oppholdet: august 2018
Spør robertfM7394HD om Quality Hotel Skifer