Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 157
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 15.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 157
USD 146
Vis tilbud
Hotels.com
USD 157
USD 146
Vis tilbud
FindHotelUSD 146
Orbitz.comUSD 146
CheapTicketsUSD 146
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (483)
Filtrer anmeldelser
483 resultater
Vurdering fra reisende
152
187
100
30
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
187
100
30
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2429 av 483 anmeldelser
Anmeldt 19. juli 2020

Tok en stopp i Oppdal på vei til Trondheim, og fikk rom på Quality Hotel Skifer. Ble møtt av smilende resepsjonister når vi kom inn døren, og fikk raskt hjelp. Vi fikk tildelt rommene våres ved siden av hverandre, som var helt ypperlig! Grei størrelse på rommene for to personer, bra renhold, og vi fikk alt man trenger på et hotell. Gode senger og fin utsikt! Hotellet hadde også bra beliggenhet med kort avstand til butikker, spisesteder og andre severdigheter. Begrenset frokost grunnet covid-19, men de hadde alt man trenger for å få en bra start på dagen. Kommer gjerne tilbake! :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Anders_Kvamme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Helt greit hotell, men ikke mer. Sentral beliggenhet og grei frokost. Syns det var i overkant mange på frokost samtidig, lite spriting av dispensere og andre ting alle måtte ta på. Vet ikke om jeg kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, BenteJR
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet midt i Oppdal sentrum. Spa var stengt. Hyggelig betjening i resepsjon. Gratis parkering utenfor hotellet. Fint rom - noe byggestøy - men veldig gode senger. God restaurant og hyggelig peisestue. Et godt utgangspunkt for å oppleve denne delen av norge

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Svend Aage M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Lå her en natt med My Summer Treat-tilbudet. Fikk mye for pengene her! Fine og rene rom og godt frokost-tilbud og trivelig personale. Stor og gratis parkeringsplass er en bonus. Sentral beliggenhet i Oppdal sentrum og rett ved E6.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, RuneP810
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2020

Hotellet ser fint ut fra utsiden, fin lobby. Veldig små rom med minimal komfort. Ingen telefon, ingen ekstra puter, ingen info, ikke kjøleskap. Greit bad med varmekabler. Måtte google hotelletgfor å finne telefonnummer for å ringe til resepsjonen for å få passord til wifi! God frokost selv med korona tiltak. Ligger ved siden av E6 og Dovrebanen.

Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Elinkk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser