Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Svetlana M
Anmeldelse av Quality Hotel Skifer
1,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General ManagerQuality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. okt. 2022
Dear Guest

Thank you for taking the time to give us feedback and we appreciate your comments that we will use to improve for the future. We do hope that we will be able to give you a warm welcome back in the future!

Best regards

Michael
General Manager
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 577
  • Hotels.com
0.2 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Fasade hytte
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
5.9 km fra Quality Hotel Skifer
  • Priceline
  • Agoda.com
0.4 km fra Quality Hotel Skifer
  • ZenHotels.com
6.7 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
11.8 km fra Quality Hotel Skifer
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 613
  • Strawberry Hotels
    kr 1 740
0.0 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Inngang
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 364
  • Hotels.com
0.1 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 546
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    kr 1 546
48.4 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
78.7 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
49.3 km fra Quality Hotel Skifer
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Oppdal
Anmeldelser (518)
Filtrer anmeldelser
518 resultater
Vurdering fra reisende
163
194
108
37
16
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
163
194
108
37
16
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
5055 av 518 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Jeg fikk høre at det hadde vært tilløp til brann på kjøkkenet. Fikk ikke beskjed om at frokosten, som vi synes er høydepunkt på hotell opphold var meget redusert.
Tørt brød (føltes som 10kr kneip) og dårlig utvalg av pålegg.
Har forståelse for at stekt egg/bacon er vanskelig å lage til fult hotell når kjøkken er nede, men ser allikevel at det finnes andre alternativer innen pålegg og ikke minst ferskt brød / rundstykker. Det var heller ingen frokostblandinger, eller noe søtt til kaffen osv.
En redusert/dårlig frokost trekker opplevelsen av oppholdet her betraktelig ned!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Mort1malm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Google-oversetting

Dear Guest

I am truly sorry that we did not live up to expectations, as we should.
We can only get better, and I hope you will give us another try.

We will make it worth your while,

Kind regards,

Michael Thomson
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Ble møtt av skittent/støvete soverom, på badet var det hår fra tidligere beboer. Kjøkkenet var stengt grunnet branntilløp, ble ikke tilbudt noe alternativ.
Frokosten var en historie for seg selv en type tørre brød skiver noen bokser med syltetøy ost og litt laks. Dette tilbudet er til å skamme seg over.
Hvis dette er standaren på hotellet er det bare og legge ned.

Romtips: Styr unna rom ved heisen pga støy fra den.
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, fatterskristoffersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you for taking the time to give us feedback and we appreciate your comments that we will use to improve for the future. We do hope that we will be able to give you a warm welcome back in the future!

Best regards

Michael
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Gode senger, god frokost! Synd de hadde dårlig tilbud på middag på grunn av brann på kjøkkenet! Litt mye støy utenfra, men det ligger i sentrum! Hyggelige og blide folk som jobbet der! Stappfullt!🚘🚘😍

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kanonmormor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you a bunch for this amazing review!

We truly appreciate you staying at Quality Hotel Skifer and we hope to see you for your next trip to Oppdal!

Best regards,

Michael Thomson
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Fine,rene og romslige rom.
Koselige fellesområder.
Nydelig utsikt.
God mat,
serviceminded ansatte.
Stor parkering.
Sentralt.
Kaffemaskin på rommet.
Godt trykk i dusjen, så man får ut sjampoen av håret.
Ingenting som kan klages på.
Kan sterkt anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tonem677
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you a bunch for this amazing review!

We truly appreciate you staying at Quality Hotel Skifer and we hope to see you for your next trip to Oppdal!

Best regards,

Michael Thomson
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Tok en stopp i Oppdal på vei til Trondheim, og fikk rom på Quality Hotel Skifer. Ble møtt av smilende resepsjonister når vi kom inn døren, og fikk raskt hjelp. Vi fikk tildelt rommene våres ved siden av hverandre, som var helt ypperlig! Grei størrelse på rommene for to personer, bra renhold, og vi fikk alt man trenger på et hotell. Gode senger og fin utsikt! Hotellet hadde også bra beliggenhet med kort avstand til butikker, spisesteder og andre severdigheter. Begrenset frokost grunnet covid-19, men de hadde alt man trenger for å få en bra start på dagen. Kommer gjerne tilbake! :)

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
1  Takk, Anders_Kvamme
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022
Google-oversetting

Dear Guest

Thank you a bunch for this amazing review!

We truly appreciate you staying at Quality Hotel Skifer and we hope to see you for your next trip to Oppdal!

Best regards,

Michael Thomson
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser