Trude
Anmeldelse av Quality Hotel Skifer
3,0 av 5 boblerAnmeldt 16. aug. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2020
Michael Thomson, General ManagerQuality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. okt. 2022
Dear Guest

Thank you for taking the time to give us feedback and we appreciate your comments that we will use to improve for the future. We do hope that we will be able to give you a warm welcome back in the future!

Fasade hytte
0.0 km fra Quality Hotel Skifer
49.3 km fra Quality Hotel Skifer
78.7 km fra Quality Hotel Skifer
70.3 km fra Quality Hotel Skifer
Fasade og bobilplasser, utsikt nor-østover
33.3 km fra Quality Hotel Skifer
Se flere hoteller i Oppdal
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Flott hotell med hyggelig betjening, gode senger og fine rom. Generelt god standard på hotellet. Frokosten kunne vært gjort på en annen måte i forhold til smittefare, da dette baserte seg på at alle hadde veldig god håndhygiene. Frokosten i seg selv var god.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, amuan
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hotellet hadde grei standard men gulvtepper trekker ned. Jeg liker best tregulv. Det var ikke satt inn nye glass på rommet, det måtte jeg etterlyse.

Frokosten var god med det utvalgt som jeg forventer av ett hotell med denne standarden.

Men, et stort men i disse covid 19 tider. Jeg vil rette en stor advarsel til hotellet og gjester. Jeg er av den klare oppfatning av at hotellet ikke tar smittevern alvorlig. Jeg er klar over at buffeter ble tillatt for en uke siden men med fortsatt stort fokus på smittevern. Jeg opplevde stort ubehag ved spise min frokost her.

Alle brukte samme serveringsbestikk. Alle skjærte opp skiver av det samme brødet, det var ikke 1 meter eller noe systematikk rundt buffet bordene. Alle gjester og serveringspersonell sveivet rundt.. bord ble ikke desinfisert når noen hadde spist ferdig. Alle tok praktisk talt på alt! Hele tiden.. en av de ansatte skulle rydde av vårt bord mens vi fortsatt satt det. Hun lente seg mot meg slik at jeg måtte lene meg bort for å ikke komme for nær. Jeg bor mye på hotell og dette var en normal frokost servering uten smitteverntiltak, bortsett fra plakater med «husk en meters regel» og håndsprit ved inngangen. Jeg så kun 1 ansatt en hanske på en hånd, en annen klødde seg i ansiktet(rundt nesen) og fortsatte å jobbe fylte på kopper osv.

Her har hotellet en jobb å gjøre...

Mvh

June Berg

2  Takk, JuneHB_10

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Det er 5 år siden vi bodde her sist. Med unntak av et utbygg i restauranten har lite skjedd. Rommene er blitt kjedelige og slitte med et minitv med få kanaler. Stikkontakt til PC og lading av mobil er mangelvare. Frokosten var helt standard frokostbuffé.

2  Takk, RoesslandL

Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Hotellet ligger bra plassert i Oppdal sentrum. Enkle rom, litt slitt. TV var liten og med svakt utvalg. Ikke noe form for ekstra på rommet. Ikke noe som løfter stedet. Her kunne vært gjort litt for trivsel uten store kostnader.

2  Takk, RosslandR

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Ingen ledig plass på parkering. Fikk ingen alternativer for frokost - kun fra 07.00 til 07.45. Synes at det er alt for tidlig når man er på ferie. Rommet er lite, veldig lytt, dør mellom naborom midt på veggen. Ingen minibar/ kjøleskap. Betalte for rommet kr.1.521, - ( uten hotels.com rabatt kr. 1.790,-) . Synes at dette er ikke verd pengene.

1  Takk, Svetlana M