Hotellet hadde grei standard men gulvtepper trekker ned. Jeg liker best tregulv. Det var ikke satt inn nye glass på rommet, det måtte jeg etterlyse.
Frokosten var god med det utvalgt som jeg forventer av ett hotell med denne standarden.
Men, et stort men i disse covid 19 tider. Jeg vil rette en stor advarsel til hotellet og gjester. Jeg er av den klare oppfatning av at hotellet ikke tar smittevern alvorlig. Jeg er klar over at buffeter ble tillatt for en uke siden men med fortsatt stort fokus på smittevern. Jeg opplevde stort ubehag ved spise min frokost her.
Alle brukte samme serveringsbestikk. Alle skjærte opp skiver av det samme brødet, det var ikke 1 meter eller noe systematikk rundt buffet bordene. Alle gjester og serveringspersonell sveivet rundt.. bord ble ikke desinfisert når noen hadde spist ferdig. Alle tok praktisk talt på alt! Hele tiden.. en av de ansatte skulle rydde av vårt bord mens vi fortsatt satt det. Hun lente seg mot meg slik at jeg måtte lene meg bort for å ikke komme for nær. Jeg bor mye på hotell og dette var en normal frokost servering uten smitteverntiltak, bortsett fra plakater med «husk en meters regel» og håndsprit ved inngangen. Jeg så kun 1 ansatt en hanske på en hånd, en annen klødde seg i ansiktet(rundt nesen) og fortsatte å jobbe fylte på kopper osv.
Her har hotellet en jobb å gjøre...
Mvh
June Berg