Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.com
USD 167
Vis tilbud
Booking.comUSD 166
Hotels.comUSD 167
PricelineUSD 166
FindHotelUSD 166
eDreamsUSD 166
TravelocityUSD 167
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (489)
Filtrer anmeldelser
489 resultater
Vurdering fra reisende
152
187
105
31
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
152
187
105
31
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 489 anmeldelser
Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Hadde høye forventninger da hotellet så fint ut, og pris va deretter. Rommet var stort, men helt ok. Veldig liten TV. Fint bad. Skittent toalett, men fikk beskjed dette var pga problemer de hadde med rørene. Ble tatt godt imot i resepsjonen. Vi spiste middag på hotellet på kvelden. Maten var virkelig en skuffelse. Ok burger, men hår i maten og potetene ved siden av så ut som rester av fiskemiddagen. Fisken var god, men utrolig kjedelig. Moskus til forrett var god. Frokost var ok. Men vanskelig å holde avstand til andre. Selv med desinfeksjons spray «over alt» så ikke så veldig covid-19 vennlig. Så totalt egentlig ganske skuffa dessverre. Hadde bra potensialet.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Undheims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Vi prøver igjen dette hotellet i Oppdal , var der sist sommer og ble veldig fornøyd .
Hoteller er fint og holder samme gode standard .
Pga av oppussing på kjøkken kunne de bare tilby en meny i restauranten .
Den var imidlertid fristende , entrecôte av kalv med peppersaus så vi bestilte det ........... og ble kjempeskuffet .
Jeg fikk noen fettklumper og slintrer ,nesten ikke noe kjøtt , kvalmt var det . Vi klaget men fikk ikke noe respons .
Litt bedre det min mann fikk men absolutt ikke bra , dårlig smak på sausen .
Kelnere uten smil og vennlighet gjorde ikke saken bedre.
Frokosten var bra , og rommet fint .

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting på dette hotellet 15 august 2020. Det første rommet fikk vi byttet, da det ikke var skikkelig rengjort. Det andre rommet var Ok. Men jeg hadde forventet finere rom fra et såpass nytt hotell. Ingen kjøleskap, og senga var kanskje den verste jeg har sovet i. Lobbyen er derimot veldig fin, og hotellet er flinke til å holde seg til smittevernrutiner!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Trudeive
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Flott hotell med hyggelig betjening, gode senger og fine rom. Generelt god standard på hotellet. Frokosten kunne vært gjort på en annen måte i forhold til smittefare, da dette baserte seg på at alle hadde veldig god håndhygiene. Frokosten i seg selv var god.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, amuan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hotellet hadde grei standard men gulvtepper trekker ned. Jeg liker best tregulv. Det var ikke satt inn nye glass på rommet, det måtte jeg etterlyse.

Frokosten var god med det utvalgt som jeg forventer av ett hotell med denne standarden.

Men, et stort men i disse covid 19 tider. Jeg vil rette en stor advarsel til hotellet og gjester. Jeg er av den klare oppfatning av at hotellet ikke tar smittevern alvorlig. Jeg er klar over at buffeter ble tillatt for en uke siden men med fortsatt stort fokus på smittevern. Jeg opplevde stort ubehag ved spise min frokost her.

Alle brukte samme serveringsbestikk. Alle skjærte opp skiver av det samme brødet, det var ikke 1 meter eller noe systematikk rundt buffet bordene. Alle gjester og serveringspersonell sveivet rundt.. bord ble ikke desinfisert når noen hadde spist ferdig. Alle tok praktisk talt på alt! Hele tiden.. en av de ansatte skulle rydde av vårt bord mens vi fortsatt satt det. Hun lente seg mot meg slik at jeg måtte lene meg bort for å ikke komme for nær. Jeg bor mye på hotell og dette var en normal frokost servering uten smitteverntiltak, bortsett fra plakater med «husk en meters regel» og håndsprit ved inngangen. Jeg så kun 1 ansatt en hanske på en hånd, en annen klødde seg i ansiktet(rundt nesen) og fortsatte å jobbe fylte på kopper osv.

Her har hotellet en jobb å gjøre...

Mvh

June Berg

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, JuneHB_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser