Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Hotels.comUSD 130
TravelocityUSD 130
Se alle 15 tilbud
Anmeldt 28. september 2020 via mobile enheter

Vi var en liten gjeng som feiret 60 års dag ved Hotell Skifer nå i helgen som var.
Vi ble ganske fornøyd med både servicen vi fikk fra de bak resepsjonen og hvordan rommene var.
Det som ikke var så greit var servitørene, de tullet til bestillingene våre hele tiden, vi fikk ikke alltid det vi bestilte og når vi etterlyste det så skjedde det ingenting. Når vi skulle betale så hadde vi blitt trekt for de drinkene vi IKKE fikk!
Ene servitøren var nokså sur og viste det ganske tydelig til oss, da en i følget sa til servitøren at han såg så sur ut så ble han enda surere og svarte oss "jamen, det er da ingen av dere som følger med". Altså, det er ikke gjestene sin oppgave å følge med på hva som blir bestilt og hvem skal ha hva.
Vi ble nokså sjokkert av personen som stod bak baren også, vi spurte han om en drink og vi fikk til svar " når er dere den femte personen som spør om det, nei vi har ikke det". Vi ble nokså paff av det svaret og beklaget oss for at vi i det hele tatt spurte. Da bare lagde han en grimase til oss og gikk.
Nei, anbefaler et anna hotell i Oppdal om en ønsker hyggelige og god service

Dato for oppholdet: september 2020
1  Takk, renate19852015
Michael Thomson, General Manager på Quality Hotel Skifer, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2022

Dear Guest

Thank you for taking the time to give us feedback and we appreciate your comments that we will use to improve for the future. We do hope that we will be able to give you a warm welcome back in the future!

Anmeldt 12. september 2020

Opplevelsen denne gangen var dårlig. Våknet kl 05.00 av hundekonsert på diverse naborom. Slik bråk på et hotell var ikke forventet. Renhold var også dårlig. Frokost er ok, greit at det er fordelt på ulike tidspunkt.

Dato for oppholdet: september 2020
Takk, 821gulnazj

Anmeldt 31. august 2020 via mobile enheter

Hadde høye forventninger da hotellet så fint ut, og pris va deretter. Rommet var stort, men helt ok. Veldig liten TV. Fint bad. Skittent toalett, men fikk beskjed dette var pga problemer de hadde med rørene. Ble tatt godt imot i resepsjonen. Vi spiste middag på hotellet på kvelden. Maten var virkelig en skuffelse. Ok burger, men hår i maten og potetene ved siden av så ut som rester av fiskemiddagen. Fisken var god, men utrolig kjedelig. Moskus til forrett var god. Frokost var ok. Men vanskelig å holde avstand til andre. Selv med desinfeksjons spray «over alt» så ikke så veldig covid-19 vennlig. Så totalt egentlig ganske skuffa dessverre. Hadde bra potensialet.

1  Takk, Undheims

Anmeldt 23. august 2020

Vi prøver igjen dette hotellet i Oppdal , var der sist sommer og ble veldig fornøyd .
Hoteller er fint og holder samme gode standard .
Pga av oppussing på kjøkken kunne de bare tilby en meny i restauranten .
Den var imidlertid fristende , entrecôte av kalv med peppersaus så vi bestilte det ........... og ble kjempeskuffet .
Jeg fikk noen fettklumper og slintrer ,nesten ikke noe kjøtt , kvalmt var det . Vi klaget men fikk ikke noe respons .
Litt bedre det min mann fikk men absolutt ikke bra , dårlig smak på sausen .
Kelnere uten smil og vennlighet gjorde ikke saken bedre.
Frokosten var bra , og rommet fint .

2  Takk, Irene J

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting på dette hotellet 15 august 2020. Det første rommet fikk vi byttet, da det ikke var skikkelig rengjort. Det andre rommet var Ok. Men jeg hadde forventet finere rom fra et såpass nytt hotell. Ingen kjøleskap, og senga var kanskje den verste jeg har sovet i. Lobbyen er derimot veldig fin, og hotellet er flinke til å holde seg til smittevernrutiner!

Takk, Trudeive