Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 147
Vis tilbud
Booking.com
Hotels.com
Expedia.comUSD 147
Orbitz.com
ZenHotels.comUSD 154
Se alle 14 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (501)
Filtrer anmeldelser
501 resultater
Vurdering fra reisende
154
192
107
34
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
154
192
107
34
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 501 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2021 via mobile enheter

Hyggelig og fresh hotel i sentrum av Oppdal. Rommet var greit, men da dette sikkert var et HC rom var det dusj gardiner. (Noe som jeg ikke liker). Svært lite tv, som med fordel kunne vært betydelig større. Ellers var rommet helt ok.
Frokost var også helt ok, men utvalget av brød kunne vært bedre. Det var mye folk selv om hotellet har fordelt frokost på 3 ulike tider.

Hyggelig atmosfære i lobby området.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, janmh2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

Det startet noe skuffende, da deres «velvære-anlegg» var stengt av grunnet korona og oppussing. Dette kom ikke frem på deres hjemmesider, og var i utgangspunktet grunnen for at vi booket hotellet.

Derimot fikk vi ypperlig service, spesielt av den svenske damen i resepsjonen med krøllete hår. Takk for forståelsen og hjelpen du gav oss!

Romtips: Spa area closed for some time
Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, snorremagnusl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2021

Overnattet på Hotel Skifer en natt da vi var på tur med minstemann (5mnd) og skulle fra Kristiansand til Kristiansund og trengte en siste overnatting. Hotellet var under litt oppussing, men ikke noe vi merket fra der vi hadde rom. Tydelig et populært sted da det yrte av folk i resepsjonen og restauranten på kveldstid. Rommet var bra. Vi bestilte familierom som inkluderer 1 dobbeltseng og 1 køyeseng for større barn. Rommet hadde også badekar/dusj, veldig praktisk med en liten på tur. OK frokost. Vi måtte, grunnet korona gå i puljer til frokost. Vi hadde valgt 0800-0845. Vi valgte å gå til frokosten rett før halv ni, da det var alt for mye folk som gikk samtidig.

Om jeg skal peke på noe negativt, så er det at hotellet ligger plassert rett ved Oppdal stasjon. Dette genererer naturligvis en del støy, også gjennom natten. Og at E6 går rett utenfor hotellrommet ditt. Men det er jo ikke noe hotellet kan noe for.

Vi var fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: juni 2021
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, 665kristiana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021

Elendig internett, dårlig tv, bra dusj og avsug på badet, men nyskjerrig dusjforheng. Trodde ikke man hadde dusjforheng på et fint og moderne hotell i 2021, uhyggenisk og mørkt inne i dusjen. Dårlig utvalg av brød til frokost, ok frokost dag 1, dårlig dag to. Fine priser i resturranten, god mat. Hyggelige ansatte. Gratis parkering og innendørs sykkeloppevaring. Vonde senger. Rent over alt.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ElvisAsterix
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. februar 2021

Jeg og min sønn hadde et fantastisk opphold i vinterferien og bodde på dette flotte hotellet i 3 dager. Frokosten og middag var veldig bra. Service både i restaurant og resepsjon var upåklagelig. Spesielt bemerkes Michael i resepsjonen som overgikk alt som man kan forvente av ekstra service på et hotell. Ber man om noe ekstra så strekker personalet seg så langt som overhode mulig. Vi anbefaler dette hotellet på det sterkeste. Takk for oss for denne gang.

Dato for oppholdet: februar 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Anjakalland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser