Birger H
5.9 km fra Quality Hotel Skifer
Kjæledyr tillatt
0.4 km fra Quality Hotel Skifer
    6.7 km fra Quality Hotel Skifer
    foto van september , heerlijk huisje aan de buitenkant van de camping. Van alle gemakken voorzien
    11.8 km fra Quality Hotel Skifer
    Fasade
    Inngang
    0.1 km fra Quality Hotel Skifer
    78.7 km fra Quality Hotel Skifer
    Fasade og bobilplasser, utsikt nor-østover
    33.3 km fra Quality Hotel Skifer
    Se flere hoteller i Oppdal
    Anmeldt 25. januar 2024

Lobbyen og interiøret var fantastisk. Jeg opplevde det profesjonelt og stilfullt og tenkte at dette blir en flott hotellopplevelse. Dessverre ble det ikke slik.

Personalet opplevdes ikke imøtekommende og påskrudd.

Alt av frukt og grønt på frokosten var inntørket og virket som det hadde ligget ute hele helgen. Det var faktisk skikkelig skuffende!

Og velværeavdelingen var en stor skuffelse ut ifra hva man hadde forventet da man så bilder og leste om avdelingen på nett. Steambadstuen luktet helt grusomt. Var som om det var innestengt mugg som har vært der i mange dager. Så ærlig må jeg bare være. Ellers var jo velværeavdelingen stilfull i seg selv, men det var kaldt og opplevdes ikke som en velvære-tid som var verdt pengene.

Jeg fikk en god natt søvn og en god dusj. Det var vel det positive med oppholdet.

Dato for oppholdet: januar 2024
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, olehakonr
    Anmeldt 5. desember 2023

Pent hotell, men skittent i dusjen og i toalettet. Gikk ned i resepsjonen for å fortelle om dette, fikk ett krast svar om at dette var vanlig i hele 2 etg og at han kun kunne bytte rom for oss, noe annet enn det hadde han ikke mulighet for. Resepsjonisten var så bastant at kjæresten følte han måtte beklage til resepsjonisten for at han sa ifra. Ingen av oss dusjet der. Ett bråkete julebord var også til stede og holdt festen gående til kl to på natta. Har fortsatt vondt i øvre del av ryggen etter å ha sovet der. Til å koste i underkant av 2000kr for ei natt syns jeg dette va tullete. Syns ett prisavslag hadde vært på sin plass. Og om hele 2 etg er så dårlig kan jeg ikke forstå hvorfor det bookes ut.

Dato for oppholdet: desember 2023
    Takk, Trek26036291405
    Anmeldt 22. november 2023

Flott og vakkert hotell med god service.
    Skuffende at frokosten ikke har lokale produkter. Det burde vært Tine-produkter her. De lokale melkebøndene leverer melka si til Tine. Kunne gjerne spilt mer på det lokale landbruket som preger den flotte bygda.

Dato for oppholdet: november 2023
    Takk, Ole C K
    Anmeldt 14. oktober 2023

In Norwegian:

Bare prøv, alltid lov å prøve seg :)

Må fylle inn 200 tegn så her kommer mange tomme ord:

Været var helt OK. Hotellet lå akkurat der hotellet skulle ligge i følge kartet! Nå har jeg ikke mange tegn igjen!

;)

Dato for oppholdet: oktober 2023
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
    Takk, GhostShadow86
    Anmeldt 3. september 2023

Vi koste oss veldig, kjempefint rom. Gode senger og puter, rent og hyggelig overalt å d var laget en utrolig hyggelig atmosfære på rommet, perfekt for å slappe av å nyte godt selskap. Stort bad med ett herlig badekar. Betjeningen var veldig imøtekommende og serviceinnstilt, og frokosten var utrolig god. Anbefales på d sterkeste

Dato for oppholdet: april 2023
    Takk, Tovebrattreit