“Kjempegod sushi”

Sabrura Sticks & Sushi Oppdal
Vurdert som nr. 7 av 18 Restauranter i Oppdal
Anmeldt 2. august 2022

Kom 20 min før stengetid, men det var godt med mat igjen på buffeten. Betjeningen var litt bekymret for om det var bra nok for oss, siden de hadde stengt kjøkkenet og ikke kom til å fylle på mer. Det var mer enn godt nok for oss (og de fylte faktisk på litt). Veldig hyggelig betjening! Anbefales

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, linej708

Anmeldt 15. mai 2022 via mobile enheter

Nydelig sushi og super betjening! Kom sent på ettermiddagen og fikk ny sushi på buffeen kontinuerlig! Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, 795kristinr
Anmeldt 25. februar 2022

Ikke ofte jeg opplever å måtte vente lenge på bord når der er mange bord ledig. Samtidig som servitørene helt klart ser at vi venter på bord. De greide også å gi noen andre som kom etter oss bord først. Ble ikke mat der i dag, og ville gitt de ansatte et kurs i service.

Dato for besøk: februar 2022
Takk, AlidaDom
Anmeldt 8. februar 2022 via mobile enheter

Elsker fersk sushi og denne restauranten er av de beste jeg har erfart! Føler deg velkommen av trivelige arbeidere. Buffet og godt utvalg av forskjellige maki og ett par typer kyllingsticks som fresher opp måltidet.

Mulighet for takeaway med bestilling og Vippsbetaling på appen Sabrura liker jeg.

Good value!

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, josteinh842
Anmeldt 22. desember 2021 via mobile enheter

For tredje gang på kort tid oppleves at det er det tomt for mat på buffet og mye lengre ventetid på takeaway enn opplyst i bestilling.

Forholdsvis nyoppstartet resuatrant, men dette har de definitivt ikke fått til.

Dato for besøk: desember 2021
2  Takk, olaulv

Reisende som så på Sabrura Sticks & Sushi Oppdal, så også på

Har du vært i Sabrura Sticks & Sushi Oppdal? Del dine erfaringer!