“Sted med historisk sus 🇳🇴”
Anmeldelse av Kongsvold Fjeldstue

Kongsvold Fjeldstue
Vurdert som nr. 7 av 21 Restauranter i Oppdal
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Sted med historisk sus 🇳🇴
Ble møtt av fantastisk hyggelig betjening. De avbestilte min feilbooking et annet sted, ikke noe problem!!
Fikk et utrolig koselig rom med bad. Ja, gammelt men veldig funksjonelt.
Gode senger.
3 retters middag om kvelden bestående av skogsoppsuppe, svineskank og panna cotta smakte himmelsk.
En i vårt følge trenger laktosefritt og dette ble fikset med en gang 😊
Kjempegod frokost.
Anbefales, vi kommer gjerne igjen 💚

Takk, 316meretem

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle innom for middag, og på ytsiden var det et diplomis skilt og velkommen.
Men dessverre så var det kun middag mellom kl 19 og 21. Skiltene bør tas bort eller erstattes

3  Takk, Hcjekk
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Var innom for kaffe og eplekake. Eplekaken var litt tørr. Helt ærlig så kjentes det ut som at den var varmet i mikrobølgeovn. Litt skuffet siden prisen er såpass høy.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, vekvjo
Anmeldt 11. august 2019 via mobile enheter

Oppskrytt fjellstue med høyt prisnivå og middels kvalitet på middagsretter. Servitører som ikke forstår norsk, svært nedslitte rom og et vertskap som er svært lite serviceinnstilt. Meget overrasket og skuffet, anbefales absolutt ikke på tross av fantastiske omgivelser.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 457metteh
Anmeldt 20. september 2018 via mobile enheter

Jeg var med en gruppe på ca 40 som var på kurs her. Fra mandag til torsdag. Maten er fenomenal og fortjener maks skår. Landskapet og tur mulighetene her er flotte å. Hotellet er historisk og verdt et besøk til absolutt. Det som er negativt er at noen rom trenger modernisering, wifi kunne vært bedre, ulyd fra nattetog spesielt hvis man vil sove med åpen vindu. Badet i rommet mitt kunne ha vært mer modern å. Tross disse negative ting vil jeg gi 5/5 fordi hele opplevelsen er så unik at det er på grense til urettferdig å gi mindre enn maks skår.

1  Takk, fab19722017

Reisende som så på Kongsvold Fjeldstue, så også på

Har du vært i Kongsvold Fjeldstue? Del dine erfaringer!