Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok mat”

Møllen Restaurant og Pizzeria
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stappfullt lokale gjorde at vi ble plassert på et lite hyggelig og varmt rom i 2. etasje. Betjeningen var hyggelig men vi ventet i 20 minutter før vi fikk noe å drikke og over en time før vi fikk mat. Pizzaen var helt grei. Kommer nok ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sebastian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (150)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2327 av 150 anmeldelser

Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Pizzaen så bedre ut enn den smakte dessverre..
Litt kaotisk servering med mange forskjellige servitører, bla fikk vi maten til barnet lenge før vår egen. Bestikk og tallerkner kom også etter vi fikk servert maten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, lenepene87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020

Vi hadde forhåndsbestilt bord og ble vist opp i annen etasje. Der var det egentlig bare en rotet sammensetting av bord og stoler og ikke særlig hyggelig.
Servitør var raskt på plass og vi bestilte fra en stor meny. Servitøren anbefalte vinen.
Maten var overraskende god med tanke på hvordan stedet framsto. Og vinen var helt perfekt til maten vi spiste. Det ble Til slutt en Svært positiv opplevelse.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, rannveigs246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening. Imidlertid tok det svært lang tid før maten kom. Veldig fint å sitte ute i sola og se fjellene rundt Oppdal. Så langt det beste spisestedet i oppdal

Dato for besøk: juli 2020
Takk, H8779NWkristinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020

Det var åpenbart travelt i restauranten denne tirsdagen midt i den hektiske ferietrafikken og bortimot stinn brakke.Bestilling ble likevel tatt opp ganske raskt og ventetida på den bestilte pizzaen var også innafor.

Pizzaen var fint stekt og fristende dandert med frisk ruccola. Smaken var grei nok, men sto ikke helt i forhold til presentasjonen. Smaken var litt i retning av svensk "harrypizza".

Restauranten har fine lokaler og en rikholdig meny, men en har følelsen av at potensielet ikke blir utnyttet. Riktignok var det stressende for de mange servitørene, men det unnskylder ikke at det i løpet av den timen vi tilbrakte der ikke var antydning til et lite smil å oppdrive hos noen i servitørkorpset

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, RunarF7
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Møllen Restaurant og Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Møllen Restaurant og Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din