Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”

Møllen Restaurant og Pizzeria
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. juli 2020

Ok mat. Uinteresserte ansatte. Ansatte kunne oppfattes som å være i en annen verden. Men, fikk bord raskt og mat ok.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JohnN2169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (157)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 157 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat og helt grei service. Ventet ikke lenge før vi kunne bestille, og maten kom relativt fort. Husets Pizza og steinbit falt i smak hos oss.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 793maritk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelig betjening.
Biff med ostesaus var mør og god, med gode stekte poteter.
Kylling i Gorgonzola saus var god(kunne vært noe mer preg av Gorgonzola i sausen)
Ellers et hyggelig besøk

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mort1malm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Her følte vi oss ikke tilfreds, folk ble sittende alt for tett. Etterhvert ble det så mye folk at vi gikk raskt ut fra resturanten. Dette ble også kommentert - uten at noen brydde seg nevneverdig om det. Maten var bra, men det overskygges.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Stappfullt lokale gjorde at vi ble plassert på et lite hyggelig og varmt rom i 2. etasje. Betjeningen var hyggelig men vi ventet i 20 minutter før vi fikk noe å drikke og over en time før vi fikk mat. Pizzaen var helt grei. Kommer nok ikke hit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Sebastian S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Møllen Restaurant og Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Møllen Restaurant og Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din