Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God pizza”

Møllen Restaurant og Pizzeria
Vurdert som nr. 9 av 14 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. september 2020

Min kone og jeg spiste en god pizza på denne restauranten. Hyggelig og høflig betjening. Koselig interiør selv om det pågikk litt utbedringsarbeid i bygget. Innholdsrik meny. Grei pris. Anbefales.

Dato for besøk: september 2020
Takk, Per Arthur H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (158)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 158 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Hadde en natt på Oppdal på vei nordover og ønsket noe enkelt å spise. Dette var et godt valg. De hadde forskjellige ting på menyen men vi valgte pizza . Det er den beste pizzaen jeg har spist på restaurant noensinne. Kjempegod . Det var ganske travelt men servitøren sto på og var veldig hyggelig. Noe trist interiør er eneste grunn til at det blir en 4 og ikke 5.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, AnneKSB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Vi var innom en dag da det var stille, maten var meget god og kom ganske raskt. Meget hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 613kjetila
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2020 via mobile enheter

God mat og god service. Vi hadde en fin kveld, varmt og godt i lokalet. Ble godt tatt imot og vist bord.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Hildaberg13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Ok mat. Uinteresserte ansatte. Ansatte kunne oppfattes som å være i en annen verden. Men, fikk bord raskt og mat ok.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, JohnN2169
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Møllen Restaurant og Pizzeria, så også på

 

Har du vært i Møllen Restaurant og Pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din