Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfekt pizza”
Anmeldelse av Spisbar

Spisbar
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Oppdal
Prisklasse: USD 7 - USD 35
Beskrivelse: Spisbar er både et spisested og en kosekrok. Vi tilbyr god mat og godt drikke!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Spisbar er både et spisested og en kosekrok. Vi tilbyr god mat og godt drikke!
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Perfekt pizza og hyggelig betjening! Fikk maten iløpet av 10 min. Absolutt verdt et besøk!
Eplemost fra Mozell anbefales til pizza

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Kristin K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 119 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020

Bestilte to enkle sandwitcher på en ikke så travel dag, ventet i en time på å få desse. Smaksopplevelsen veide ikke opp for tiden.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, DanielS16241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi har spist burger og fikk akkurat det vi forventet. Gode fries, veldig god focaccia og aioli. Kan anbefales!
Maten må bestilles i baren og betales med en gang. Ventetid var over 40 minutt. Men vi ble advart ved bestilling at det kan tar tid.

Det er ikke lett å gå plass, så anbefaler å reservere bord.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, marika2207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Det var god mat, men vi måtte vente i nesten 45 min. Med 2 små barn. Det ene barnet måtte vente i ytterligere 10 min før hennes mat kom. Kjedelig å ikke få maten samtidig. Hadde ønsket bedre kundeservice når det først blir slikt.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, RicBod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Rett og slett dårlig resturang. Ventet lenge på drikken, og det visste seg at den hadde de glemt. Fikk maten først, deretter måtte vi spørre om drikke. Pizzaen min hadde stått og blitt kald i 10 min på en benk i tillegg til at den smakte bare tomatpuré ! Løvbiffen var alt for salt, veldig uprofesjonelt. Alt i alt, veldig misfornøyd med både service og maten...!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Odyssey661246
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisbar, så også på

 

Har du vært i Spisbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din