Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Spisbar

Spisbar
Vurdert som nr. 2 av 14 Restauranter i Oppdal
Prisklasse: USD 7 - USD 35
Beskrivelse: Spisbar er både et spisested og en kosekrok. Vi tilbyr god mat og godt drikke!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Spisbar er både et spisested og en kosekrok. Vi tilbyr god mat og godt drikke!
Anmeldt 8. september 2020 via mobile enheter

Dette er en restaurant midt i Oppdal sentrum Der var det god atmosfäre og meget god mat. Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 119 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Meget generøse porsjoner, i overkant dressing/sauser. Ratioen scampi/blåskjell var veldig skeiv, satt igjen med MASSE blåskjell - ingen scampi. Maten var velsmakende og godt tilberedt, men spesielt pasta- og skinkesalaten var dårlig blandet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, metahu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Beste biffsnadder og løvbiff m/ tilbehør vi har spist på lenge. Hyggelig betjening! Kommer gjerne tilbake en annen gang vi er på gjennomreise

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, IngridJ159
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Her var det en rotete drift av en restaurant. 2 disker til å ta i mot matbestilling men ofte var personalet fraværende på begge steder.. jeg ventet en stund på begge steder. Det ble ryddet bord veldig sent og smittevern forskrifter ikke fulgt. Mulig de har for få på jobb? Det som trakk opp var en svært god pizza. Jeg takket pizza kokken for god jobb.

Dato for besøk: august 2020
Takk, JuneHB_10
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020

Her var det meste galt. Ventet over 1 time, da maten omsider kom var den kald og kjøttet var ikke spesielt godt. (hamburgere). Ungene likte ikke burgerene særlig godt, og det skal godt gjøres. Småfrekk betjening også. Ikke gå hit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 519nilst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spisbar, så også på

 

Har du vært i Spisbar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din