Anmeldt 9. juli 2021 via mobile enheter

På gjennomreise, men ble værende i 3 dager. Herlig brusende elv som farer forbi. Masse fugler og flott natur. Så 2 klngeørner også da de nok prøvde å jakte på sauelam oppe i åsen. Vi var også nedenfor fossen og så på jettegfytene. Spennende. Vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, royb234
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Vakkert sted med veldig spesiell natur. Rolig og fint på campingen. Super service både ved booking, opphold og booking av moskussafari. Hytte nr 8 var veldig snau for to ganske lange tenåringer og to voksne, men det ordnet seg på smidig måte. Praktisk stopp på vei til eller fra Trondheim

Romtips: Det er et must å gå og se på attraksjonen Magalaupet! Rått å se!
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, Kristin H
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi var fire søsken som delte hytte nr.10. God størrelse på hytta, selv om det bare var ett soverom. Eier sørget for å ordne med ekstra dyne, pute og overmadrass, slik at stua kunne brukes som ekstra soverom med sovesofa. Enkelt og greit kjøkken, vi fant det vi trengte. Fint område med turmuligheter i umiddelbar nærhet. Hytta var ren, og området var stille og rolig. Vi hadde to fine netter med god søvn! Hyggelig og tilgjengelig eier.

Dato for oppholdet: august 2020
Takk, Amanda Ø
Anmeldt 22. juli 2018 via mobile enheter

Bodd her flere ganger på vei over Dovre. Enkel og finne, og ligger fint til ved elven.
Hyggelige folk, utrolig koselig sted, kjekk plass å campe. Rent og ordentlig. Tusen takk, vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Balance983
Anmeldt 17. juli 2016

Hytta hadde det den trengte og var ren og grei. Ikke matter på gulvet og skinnmøbler som gjør at det blir et kaldt og upersonlig preg. Fatene i skapet var ikke rene,ikke bra. Tv virket ikke og det manglet lyspærer i soveromslampene. Ellers greit nok. Synd det ikke er dyner og puter i hyttene, det er det normalt ellers og var en overraskelse.Wi-Fi virker ikke. De gir ikke rabatt til Naf-medlemmer!? Plassen er nedgrodd og utsikten er veldig begrenset.

Dato for oppholdet: juli 2016
Takk, Gøril S