God guide med kunskap om dyr å fauna som gjorde turen interessant inntil vi fant moskus oksen. Kaffe å kanelsnurrer fikk vi også
Takk for hyggelig tilbakemelding! :-)
Fantastisk tur i vakkert landskap. Guiden var veldig kunnskapsrik og kunne berike oss med gode historier og mye lokalkunnskap. Vi så rundt 10 moskus på turen, noe som må være meget god "fangst".
Takk for hyggelig tilbakemelding og gratulerer med fin "fangst". Fortsatt god sommer! :-)
Veldig gøy at vi fikk sett 2 stk på ganske nært hold, veldig fin tur! Også fikk vi servert god kaffe og kanelboller.
Takk så mye for hyggelig tilbakemelding! :-)
Veldig fornøyd med moskussafari og guiden vår Kim. Vi så totalt 8 moskus og hadde en flott dag, med nydelig vær og nydelig natur.
Takk for trivelig tilbakemelding! Kim sier hei :-)
Å se moskus i sitt rette element kombinert med storslått natur og en flink guide Kim, gjorde at denne turen ble en minne jeg sent vil glemme.
Takk for hyggelig melding, og så bra du fikk en uforglemmelig tur! Hilser fra Kim :-)
29.august ble dagen for å benytte gavekortet jeg fikk til min 50-årsdag. Elendig værvarsel gjorde turen særs eksklusiv da jeg og min mann var de eneste som møtte opp og vi endte opp med privat guide: Kim. Hun gjorde en ypperlig jobb, munter, blid og kunnskapsrik. Tross regn, vind og tåke var det en glede å være ute i vakker natur. Etter å ha lett ganske lenge, fant vi moskus. En flokk på seks moskuskyr og kalver og en enslig moskusokse. Den siste kom vi ganske tett innpå (sikkerhetsavstand overholdt) og jammen reiste det seg en til like i nærheten. Vi fikk se ung og gammel okse hilse på hverandre og det var ingen tvil om at her var fortsatt den gamle eldst. Sola brøt gjennom, tåka letta og vakre Snøhetta kom til syne i vest.
22 km totalt - så verdt innsatsen! Stor takk til Kim og Oppdal Safari. Anbefales på det sterkeste!
Turen:
Noe stigning fra Kongsvoll opp til tregrensa. Etter det, forholdsvis lett terreng med utsikt til vakre fjell og daler. For å komme nært moskusen må man naturligvis forlate stien og vandre gjennom ulik vegetsjon og noe myr. Vår tur startet 10 fra Oppdal stasjon hvor vi returnerte 17:30. Igjen takk til vår eminente guide Kim, som ikke ga opp og til slutt fant moskus for oss og strakk sin arbeidsdag langt for vår skyld! Vi holdt oss hovedsaklig langs stien Kongsvoll-Reinheim.