Koselig tur på Dovrefjell der vi fikk sett fire moskuser. De var på god avstand så ta med godt kamera og god kikkert. Mtp på hurtigheten til moskusen er det kanskje like greit med avstand .
Takk for hyggelig tilbakemelding! :)
Guidene var veldig hyggelige og hadde masse kunnskap; både om moskus, området og dyre- og plantelivet generelt. Turen ble likevel en skuffelse da vi ikke kom i nærheten av moskus. Vi fikk se 4 dyr gjennom et teleskop som guiden hadde med seg men de befant seg 1-2 km fra der vi var og vi så dem dermed bare som små prikker gjennom lupen.
I følge guidene er den beste tiden å dra på safari høst og vår. På sommeren trekker de høyere opp i fjellene. Vi gikk ca 16 km på turen vi deltok på.
Kjempe fin tur og guidende var fantastiske! Turen er flott og utsikten er helt magisk. Anbefales virkelig.
Takk for trivelig tilbakemelding!
Hyggelig og kunnskapsrik guide som avpasset farten og tok godt vare på oss !Fint med liten gruppe (max 12 stk, vi var 5 totalt).
Takk for trivelig tilbakemelding! :)
God guide med kunskap om dyr å fauna som gjorde turen interessant inntil vi fant moskus oksen. Kaffe å kanelsnurrer fikk vi også
Takk for hyggelig tilbakemelding! :-)
Fantastisk tur i vakkert landskap. Guiden var veldig kunnskapsrik og kunne berike oss med gode historier og mye lokalkunnskap. Vi så rundt 10 moskus på turen, noe som må være meget god "fangst".
Takk for hyggelig tilbakemelding og gratulerer med fin "fangst". Fortsatt god sommer! :-)