Å ha ein guide som er biolog var gull verdt. Leste dyra så godt at me kom nær dei utan å verken skremme eller påverke adferd!
Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi satser på håndplukka utdanna guider som har erfaring med dyr, så det er godt å få bekreftet at det er en god strategi! Per Henrik er en dyktig kar :-) Nyt ferien videre, og takk for turen!
Spennende og flott tur! Kan virkelig anbefales! Guiden vår Magnus, var kunnskapsrik og flink og inkluderte alle i gruppa. Vi gikk ca 12-13 km i forholdsvis flatt terreng og hadde flere stopp underveis. På turen så vi flere moskus, bl.a en gruppe på 6 stk. Fantastisk opplevelse! Våre barn på 11 og 16 var også kjempefornøyde med turen.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at også barna nøt turen :-)
En bra tur, og en herlig dag på fjellet, som helt klart kan anbefales. Flotte guider som hadde hele dagen og gav oss god tid til å kikke på dyret da vi oppdaget moskus. Guiden hadde mye kunnskap om moskus, og historier om møter med dyret, som han delte med oss.
Takk for hyggelig tilbakemelding! :-)
Flott tur med flinke guider. Bra med lokal kunnskap. Overkommelig tempo for alle i gruppen. Anbefales på det sterkeste.
Thank you for your kind review! :)
Vi hadde en meget fin tur sammen med Magnus og Per. Kunnskapsrike og dyktige guider, som brukte god tid for å sikre at vi fikk møtt Moskusen. Flott tur i flott terreng
Takk for turen
Tusen takk Theresa! :)
Magnus og Per var fenomenale guider. De fremstod kunnskapsrike, og var i tillegg svært trivelige og joviale. Veldig bra at de delte gruppen i to, slik at det kunne bli en god opplevelse enten man går sent eller raskere. Kjempestas å få se tre moskus. Nydelig natur, dette anbefales til alle som vil «oppdage» mer av hva vi har i Norge mye for pengene
Takk for en fin tilbakemelding! Godt å høre du hadde en flott opplevelse med oss :)