Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Veldig gøy!

Å klarte høyt opp i et tre, for så å kjøre zipline over elva var helt fantastisk! Hyggelig og flink... les mer

Anmeldt 3 dager siden
KjerstiB72
via mobile enheter
Samhold og mestring

Passet ypperlig til oss. Vi var 9 stk med ulike erfaringer. For noen ble det kick, mens andre likte... les mer

Anmeldt 1 uke siden
larsb_rreh2021
via mobile enheter
Les alle 238 anmeldelsene
  
Anmeldelser (238)
Filtrer anmeldelser
238 resultater
Vurdering fra reisende
205
31
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
205
31
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
176181 av 238 anmeldelser
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en Kjempe gøy opplevelse for hele familien! Vil anbefale dette hvis du er Oppdal. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Idun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Få med deg flere aktiviteter når du først er der!
Her kan du oppleve mye forskjellig og i alle vannskegrader.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Rolfoistein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Interessant og artig, men litt bratt læringskurve i og med det største stryket kom umiddelbart etter start. Guiden hadde rett - "noen av dere havner i vannet".

God omsorg - 11-åringen syntes det ble litt for tøft og ble flyttet over i raften, med god omsorg fra guiden der og øvrige deltaker fikk h*n en fin tur videre.

Spørs om raft og ikke ducky kan være lurt for annet enn de tøffeste ungene.

Men oppsummert fin tur som ga god mestringsfølelse. Flinke og hyggelige guider.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Flott opplevelse for hele familien .
Hyggelige og profesjonelle instruktører.
Anbefaler dette til alle familier .

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Mormar1311
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Flotte hopp, spesielt det første. Fantastisk terreng. God blanding mellom juving og klatring. Flink guide.
Skulle ønske metre tid i vann, men siden vannet var så brutalt kaldt så var det kanskje like greit med en del landtid.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 375terjel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser