Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Morsom og familievennlig aktivitet, kan anbefales

Familietur passer godt når man ønsker en rolig tur, et par stryk som ga litt fart. For de mer... les mer

Anmeldt i går
Budalen
,
Østlandet, Norge
via mobile enheter
Fantastisk opplevelse.

Vi anbefaler rafting og juving til de som ønsker fart og spenning i fantastiske omgivelser... les mer

Anmeldt i går
HeidiPaulsen
via mobile enheter
Les alle 202 anmeldelsene
  
Anmeldelser (202)
Filtrer anmeldelser
202 resultater
Vurdering fra reisende
178
23
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
178
23
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
139144 av 202 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Var på familietur med villmarksleir og zippline. Barna var meget godt fornøyd med villmarksleir, og var ekstatiske over zippline. Barna var 8 og 10 år.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, NoobWork
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Dette var en Kjempe gøy opplevelse for hele familien! Vil anbefale dette hvis du er Oppdal. Vi kommer garantert tilbake!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Idun H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Få med deg flere aktiviteter når du først er der!
Her kan du oppleve mye forskjellig og i alle vannskegrader.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Rolfoistein
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020

Interessant og artig, men litt bratt læringskurve i og med det største stryket kom umiddelbart etter start. Guiden hadde rett - "noen av dere havner i vannet".

God omsorg - 11-åringen syntes det ble litt for tøft og ble flyttet over i raften, med god omsorg fra guiden der og øvrige deltaker fikk h*n en fin tur videre.

Spørs om raft og ikke ducky kan være lurt for annet enn de tøffeste ungene.

Men oppsummert fin tur som ga god mestringsfølelse. Flinke og hyggelige guider.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Z972VOcarlb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2020

Flott opplevelse for hele familien .
Hyggelige og profesjonelle instruktører.
Anbefaler dette til alle familier .

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Mormar1311
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser