Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Zipline på Oppdal

Mest spennende fra det høye platået/treet. Og supert over elva! Sug i magen😊💪 Bra... les mer

Anmeldt i dag
O9052NLkristinp
via mobile enheter
Familierafting

Familie på fire som var på leit etter en fellesaktivitet før ferien fortsatte sørover. Ble utrolig... les mer

Anmeldt i går
Vegard R
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 188 anmeldelsene
  
Anmeldelser (188)
Filtrer anmeldelser
188 resultater
Vurdering fra reisende
165
22
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
165
22
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
100105 av 188 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Veldig veldig bra guide och veldig fin raftingtur før barn. Hit ska vi igjen men håper på litt bedre vær neste gang

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, NisseJB
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse med rafting for både 13-åringer og foreldre.
Guiden var også utrolig dyktig og hyggelig!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, helgal637
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en kjempeflott tur, med bading, hopping og morsomme aktiviteter. Instruktøren vår, Maja, var veldig flink og hyggelig.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Turist2020juli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Flott opplevelse i spennende elveleie. Utfordret både høyde og vannferdigheter. Flinke guider gjorde turen ved og i elva trygg

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, janhF9763QI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020

Superfin raftingopplevelse! Guttene på 8 og 10 var strålende fornøyd, og ser frem til de kan bli 12 så de kan prøve neste utfordring.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, IngridLangklopp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser