Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kjempebra.

Veldig morsom opplevelse med en veldig dyktig og hyggelig guide (Johannes). Sikkerheten var godt... les mer

Anmeldt 12. august 2022
Lars B
,
Beijing, Kina
Drømmedag på rafting i Driva

Drømmetur i utrolig fine omgivelser. Morsomme stryk, magiske øyeblikk i rolige områder, med... les mer

Anmeldt 6. august 2022
O1796LBlarsb
Les alle 261 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
155160 av 261 anmeldelser
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Julie guidet oss med stødig hånd gjennom ymse aktiviteter. Øksekasting og zip-line slo best an. Begge ungene gav 10/10 i score på totalpakka. Happy kidz, happy dad! God sommer!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 757j_rgenb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra opplevelse for små og store i nydelige omgivelser!
Selve turen tok 1,5 t,flott lagt opp med hyggelige guider.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Pernille G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Veldig gøy aktivitet for hele familien!
Zipline Parken til Opplev Oppdal anbefales virkelig! Små og stor hadde det kjempe gøy.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 80magnyl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Ikke ofte en orker skrive så mye på anmeldelser. Men denne opplevelsen fortjener det. Fint utgangspunkt samlokalisert med campingplass som med et stort smil lot oss parkere 15 m campingvogn og bil inne på campingplassen i 4 timer mens vi raftet og skiftet osv. Positiv gjeng som veldig effektivt gjorde unna sikkerhetsregler og opplegg. Kun kort tid etter oppmøte var vi i elva. Resten av regler osv ble unnagjort i den rolige delen av elva øverst. Elva hadde i slutten av juli fortsatt veldig god vannføring og med utrolig mange artige element. Fantastisk artig elv med mulighet for klippehopp etc. OG viktigst av alt; guidene vi hadde var helt fantastiske. Entusiastisk , glimt i øyet, ståkontroll, flink å fortelle og kjempeflinke! De toppet hele opplevelsen! På kalde dager har de i tillegg til våtdrakt våtsokker en kan låne..men det blir fort kaldt på beina. Eneste savnet var noen litt tykke våtsko. Kommer gjerne tilbake! Ps.. helt annen type tur men artigere enn sammenlignbar tur på Sjoa..som vi tok for 4 dager siden.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 820bj_rnk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde med datter på 10 og sønn på 15. Stor opplevelse for alle. Effektivt opplegge fra Opplev Oppdal, med morsomme opplevelser underveis.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 476lasseg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser