Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Veldig gøy!

Å klarte høyt opp i et tre, for så å kjøre zipline over elva var helt fantastisk! Hyggelig og flink... les mer

Anmeldt 3 uker siden
KjerstiB72
via mobile enheter
Samhold og mestring

Passet ypperlig til oss. Vi var 9 stk med ulike erfaringer. For noen ble det kick, mens andre likte... les mer

Anmeldt 4 uker siden
larsb_rreh2021
via mobile enheter
Les alle 231 anmeldelsene
  
Anmeldelser (231)
Filtrer anmeldelser
231 resultater
Vurdering fra reisende
201
28
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
201
28
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
101106 av 231 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Første, men ikke siste gang jeg rafter. Glad vi valgte Normaltur fremfor Familietur. Guiden vår Falco(n?) var super! Proff og strømlinjeformet opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, metahu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Familetur med en 7 og 11 åring. Faktisk er begge mine litt redd for båter og vann, men guiden var så flink. Ble en kjempeopplevelse for oss. Nå maser begge om ny tur, helt konge :D

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Norway_Aggie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Dyktige guider og kjempeartig opplegg. Vi storkoste oss fra begynnelse til slutt. Kunne ønsket meg bilder fra turen, men såvidt jeg registrerte var ikke ett tema.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, H7237UNlailas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Dyktig guide, fin tur og var veldig fornøyd, men ble skikkelig skuffet over at jeg måtte betale 300kr for bildene. Vi var seks i båten, derav tre barn. At vi voksne må betale 100 kr for bildene, helt i orden, men når jeg må betale 200 for at mine to døtre var med(12 og 13 år) D var så skuffende, at d overskygger foreløbig resten av turen.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 69audb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Veldig dyktige guider som var flinke til å ta vare på barna og gjøre morsomme ting. Artig for både voksne og barn.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, 952vibekes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser