Rafting

Flott dag med rafting for en gjeng 4H'ere i alderen 10-18 år. Fordelte oss på Normaltur og... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Anbjørg B
Fartsfylt helg på Oppdal

Vi var ca. 90 stykker som dro på fartsfylt helgetur til Oppdal. Hos Opplev Oppdal raftet, juvet og... les mer

Anmeldt 3 uker siden
Hilde V

194199 av 370 anmeldelser
Anmeldt 21. september 2020

Alt tipp topp fra start til mål. Engasjerte og flinke guider som tok oss godt imot. Godt humør hele veien... Gøy opplevelse.

Takk, EvaA1400
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Flinke, hyggelige og morsomme guider som tok oss trygt igjennom strykene. Servicen var upåklagelig. Kommer igjen neste år.

Takk, 994Kjell
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Rafting i Driva. Mye bedre enn forventet. Guide som var veldig tilstede og ga mye av seg selv. Takk for en morsom, heftig og minnerik opplevelse. Vi kommer tilbake.

Takk, junerydning
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Zipline i fantastiske omgivelser. Trygg guide som gjorde at store og små mestret utfordringene.
Villmarksleiren var flott - variert med mange aktiviteter.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Voyage408343
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

To voksne fem barn 7,8,10,12 og 13. 15 grader i vannet middels til lav vannføring. Flinke og hyggelige guider, klare instruksjoner som 7/8 åringene fikk med seg.

Alle fikk svømme litt i elva underveis hvis de ville det var en stopp halveis på turen hvor de lagde en sklie som var populær for store og små.

Fine øvelser underveis som bygde selvtillitt og ga mestringsfølelse hos store og små.

Passe lengde, ungene maser allerede om når vi skal rafte neste gang.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, paalskjetne