Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kjempebra.

Veldig morsom opplevelse med en veldig dyktig og hyggelig guide (Johannes). Sikkerheten var godt... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Lars B
,
Beijing, Kina
Drømmedag på rafting i Driva

Drømmetur i utrolig fine omgivelser. Morsomme stryk, magiske øyeblikk i rolige områder, med... les mer

Anmeldt 1 uke siden
O1796LBlarsb
Les alle 261 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6873 av 261 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2021

Herlig juving i spektakulære omgivelser, utfordrende rapellering, og klatring/hopping i ulike høyder. Stor kudos til guiden Patrick, som var rolig og behagelig å være på tur med!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, ko36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2021 via mobile enheter

Artig opplevelse for folk som ikke har prøvd lignende før, men også for mere erfarne. Altså her går man gradhvis fram på dem ulike løypene.

Hyggelige instruktører som bryr seg å hjelpe til.

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, 754kristianl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Vi var med på familierafting med den fantastiske guiden Tammy. Balder informerte oss i forkant av raftingen og var veldig dyktig.
Det var gøy med bading, vannsklie og hopping fra klippe underveis. Rolig vann, så ikke skummelt eller fare for å ramle uti denne dagen. Antar vannføringen kan endre dette, men generelt vil jeg tro familierafting er en relativt rolig affære.

Etter raftingen var vi med på zipline i villmarksparken, og hadde flinke AJ til guide. Her ble vi godt ivaretatt og preppet, og alle hadde en fantastisk fin dag.

Alle ansatte vi møtte i dag var smilende, imøtekommende og proffe til fingerspissene. Anbefaler alle som besøker Oppdal å delta på aktiviteter med Opplev Oppdal!

Dato for opplevelse: juni 2021
1  Takk, beediersl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelige folk og artig opplevelse på elva. Det var gøy å gjøre forskjellige aktiviteter i båten, i tillegg til å kjøre ned strykene. Bedre enn Sjoa!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, Eva S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

nydelig natur og bra opplegg
Svært god guide, fantastisk opplevelse for store og små. Ambefaler dette til alle!

Dato for opplevelse: juli 2021
1  Takk, J3241QDfrankl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser