Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kjempebra.

Veldig morsom opplevelse med en veldig dyktig og hyggelig guide (Johannes). Sikkerheten var godt... les mer

Anmeldt 1 uke siden
Lars B
,
Beijing, Kina
Drømmedag på rafting i Driva

Drømmetur i utrolig fine omgivelser. Morsomme stryk, magiske øyeblikk i rolige områder, med... les mer

Anmeldt 1 uke siden
O1796LBlarsb
Les alle 261 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
4954 av 261 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Kjempe artig og våt opplevelse. Flinke instruktører. Litt kaldt ble det da vi ikke hadde ull undertøy men gøy var det likevel

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, irina a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig dyktige og trivelige guider! Spennende opplevelse som føltes trygg. Morsomt og se naturen fra luften.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, knutjohanm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Familietur passer godt når man ønsker en rolig tur, et par stryk som ga litt fart. For de mer eventyrlystne anbefales nok normal. Ekstra gøy med sklie og lek i vannet og et avsluttende hopp. God informasjon av guidene, som fremsto kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige. God informasjon på nettsiden og i påmeldingsbekreftelsen. Viktig å kle seg med ull under også på sommeren. Godt utvalg av lånesko om man ikke har selv.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Budalen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021 via mobile enheter

Vi anbefaler rafting og juving til de som ønsker fart og spenning i fantastiske omgivelser.
Guidene på begge aktivitetene var kjempe flinke og vi hadde en knall dag på Oppdal.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, HeidiPaulsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

Litt kaldt i været da vi dro, men det kan ikke arrangøren lastes for. De skriver at man må ha ull-undertøy. Og det må man.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, LMKUND
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser