Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Drømmedag på rafting i Driva

Drømmetur i utrolig fine omgivelser. Morsomme stryk, magiske øyeblikk i rolige områder, med... les mer

Anmeldt 6 dager siden
O1796LBlarsb
Magisk

Fantastiske quider som var så lettlivet og hadde så fin tone med oss alle!god innføring og sikkerhet

Anmeldt 1 uke siden
W535LZlindam
via mobile enheter
Les alle 258 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (258)
Filtrer anmeldelser
258 resultater
Vurdering fra reisende
224
32
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
224
32
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 258 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

En actionfylt opplevelse med naturen som scene. 2 flotte kunnskapsrike guider som tok tok oss gjennom juvet på en betryggendet måte. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Plingelingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Kjempefin dag i Villmarksleiren med en veldig flink guide. Alle i gruppa- fra 5 år og opp- storkoste seg med zipline,øksekast og bueskyting! Anbefales

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, MBB-turist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Veldig flott raftingtur. Bra med action, men likevel veldig trygt. Veldig flinke og trivelige turledere. Vi tar denne turen en gang i året! Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 669j_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Lite vann i Driva men det gjorde turen enda mer spennende. Flinke guider og normalturen anbefales din familie med tenåringer. Veldig gøy.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, AnitaH1179
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. august 2021 via mobile enheter

Hyggelige guider. Savnet advarsel om veldig lav vannstand og hvordan det påvirket opplevelsen. Kunne kanskje lagt til rette for en måte å tatt bilder i og med at alt blir lagt igjen fra gjestenes side.

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 870andersj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser