Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Kjempebra.

Veldig morsom opplevelse med en veldig dyktig og hyggelig guide (Johannes). Sikkerheten var godt... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Lars B
,
Beijing, Kina
Drømmedag på rafting i Driva

Drømmetur i utrolig fine omgivelser. Morsomme stryk, magiske øyeblikk i rolige områder, med... les mer

Anmeldt 1 uke siden
O1796LBlarsb
Les alle 261 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
226
33
2
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3742 av 261 anmeldelser
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Vi var på familierafting, juving, zipline park og tvekamp i villmarksleiren. Dere har fantastiske guider, som motiverer og sjarmerer alle fra 7 år til mormor på 53. Vi har hatt ei fantastisk og uforglemmelig helg
Kan ikke velge en på hvem som var med, vi var fire søsken med partnere og barn, så aldersspennet var fra 10 mnd til 54 år

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 69audb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021

Stor opplevelse, med tendenser til kiling i magen. Kompetente og hyggelige guider gjorde en flott jobb. Det opplevdes gjennomtenkt og sikkert, selvom det åpenbart har ett element av fare med seg. Vi var slitne etter turen, men det skal man være. Deltagelse forutsetter alminnelig god form og svømmeferdighet. Samt at man takler å havne i elva, som er i mye bevegelse. Vi raftet i kajakk. Som kanskje gir ennå mer "trøkk". Oppsummert: Artig!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, arneivarm2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

En actionfylt opplevelse med naturen som scene. 2 flotte kunnskapsrike guider som tok tok oss gjennom juvet på en betryggendet måte. Anbefales

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, Plingelingen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Kjempefin dag i Villmarksleiren med en veldig flink guide. Alle i gruppa- fra 5 år og opp- storkoste seg med zipline,øksekast og bueskyting! Anbefales

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, MBB-turist
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2021 via mobile enheter

Veldig flott raftingtur. Bra med action, men likevel veldig trygt. Veldig flinke og trivelige turledere. Vi tar denne turen en gang i året! Anbefales!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 669j_rns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser